Color Mask Schwarzkopf - skúsenosti

Príspevok v téme: Color Mask Schwarzkopf - skúsenosti
MsLucille

caute baby ma niekto skusenosti s novinkou farbou na vlasy vo forme masky? dnes idem po obchode a akurat akcia na tuto novinku :D a nekup hehe povodne som si chcela kupit perfect mousse tu penovu 5OO stredne hnedu s nou som bola spokojna lebo nebol vidiet velmi odrast pekne sa strati vymyvanim ale tak neodolala som a zajtra sa chystam farbit... podelte sa o svoje nazory dakujem kocky :) :) :)

lapetiteaura

Ja som skúsila Color Mask 500 (môj obľúbený Loreal Sublime Mousse 500 bol vypredaný)a nadávam :D vlasy mám ako vrana a to prirodzené mám stredhnehnedé.
Mala som ísť radšej asi do tej 600vky. Inak sú vlasy ok, nie su suché a su pekne lesklé. Len ten odtieň je blbý.
Myslíte, že sa mi to vymyje?

Sssara

Ahojte, práve som si nafarbila vlasy Perfect Mouse-om a mam ich hnedé , mala som svetlohnede. Chcem sa spytat po kolko umytiach sa mi začne vracať moja farba podľa vašich skúsenosti. Dakujem :) :)

Fleur-de-lis

Ja si ju idem kúpiť opäť. S čiernou farbou som spokojná. Farbím si sama, a táto mi vyhovuje. Perfect Mousse sa v porovnaní s touto neskutočne vymýva. Teraz mám aj po asi vyše dvoch mesiacoch stále pekné čierne.
Ja mám vlasy jemné, ale kvalitu celkom fajn, a táto farba mi ich ani nijak nezničila, stále sú pekné lesklé.

Sisinka

ahojte ja si farbím na úplne biely blond a svoje mám také tmavo plavé, takže odrasty sa ťažko farbia a skúšala som rôzne farby. Najspokojnejšia som bola s garnier - tie ľadové blond čo majú. Vyskúšala som však COLOR MASK 1021 - a som maximálne spokojná, takú krásnu, prirodzenú blond som nemala po žiadnej farbe + aplikácia je super, nesteká a nepotrebujem nikoho na to. Mala som ju 40minút. Vlasy nie sú spálené a sú krásne ľadovo blond. Veľká spokojnosť

sanyka151

Vyskúšala som dalšiu. Penovú wellaton. katastrofa. Namiesto hnedých čierne, neskutočný smrad,pri zmývaní som mala pocit že mám dredy nie vlasy...až ten balzam v balení to napravil. ten jeden musím pochváliť ale farba je hrozná. Velmi zle sa vytláča pena z aplikátora..ruky ma boleli kým som dofarbila.

Henus

baby prosím vás chcela by som mať tmavo hnedé vlasy nie čierne vyskúšala som mnoho farieb ale vždy všetky sa mi veľmi rýchlo vyzmýjali od tmavohnedej až na úplne svetlú hnedú, ktorá farba vydrží najdlhšie prosím vás ????

Hanislava

ritahell: ked máš tmavé vlasy a chceš blond, tak v prvom rade melír melír a ešte raz hustý melír! Treba si zohnať šikovnú kaderníčku ktorá ti spraví naozaj hustý melír, takto to opakovať aspon tri krát pri zhruba 1-2cm odrastoch. Potom treba ísť do biofarmy a zohnať si kadernícku farbu, tam ti už poradia podla značky ktoré najviac používajú kaderníčky a ktorá sa najviac mína predajovo. Najlepšie takú ktorá sa mieša 1 ku 2, to znamená jedna farba a dva malé peroxidy. Z toho ti víde 4x na dofarbenie ked už budeš blondýna :) No a vyber si odtien ktorý by si chcela. Na tie farby sa dá spolahnúť a ked už bude premelírovaná tak ti tie vlásky pekne ukážu ked si na to dáš blond farbu :) Iným spôsobom blondýnou nebudeš. Musela by si si prejsť žltými odtienmi a to zbytočne vlasy ničí viac ako melír. Ešte k tomu melíru, ja som kupovala v biofarme aj ten, bol to ten najkvalitnejší a najsilnejší aký tam mala. A chytil krásne do biela. to je základ..potom sa o blond vlásky treba poriadne starať aby neboli suché a to maskami, condicionérmi, sérami! :) a budú krásne

ritahell

ako budem mat blond vlasy ked moja povodna farba je velmi mava takmwr cierna ciernohneda farba.pouzivala som shampoo smpn svetlohnedy a mala ztoho cietne vlasy ale ked mi odrastaju odrastli aspo 10cm a rozdiel nedzi smponom a povodnymi je mizivy mam povodne velmi tmave vlasy.Pohravam sa z musliwnkou blond s blonfruzovym melirom.pytam sa to mi nestaci dat blond na vlasy?musim predtym nejaky peroxid? a potom kedze rychlo mi rasu vlasy budem muaiet pri koreni odfarbovat furd mam velmi tmave pvodne vlasy hnedocierne kym mi ich slnko neopali.je blond farba pis ktoru nemusim dat peroxid aby som si ich neznicila?

Hanislava

Ahojte, tak už som ju skúsila aj ja a to konkrétne odtieň 910 Perl-blond. Ja si dlhodobo farbím na blond vlasy, môj odtien je dosť tmavá hnedá a tak nie každá farba chytí tak ako by som chcela. Kedže som v zahraničí, nemohla som si kúpiť farbu ktorú si kupujem na svk v biofarme a tak skúšam iné značky, nič iné mi žial neostáva. No a po skúsení color mask som veľmi veľmi sklamaná! Nemala som až tak velké odrasty ale chytila mi na ryšavo a je to dosť vidieť pri tých mojich bielich vlasoch ktoré mám z iných farieb. Čiže obrovské sklamanie. Nanášala sa dobre ale to je asi tak všetko. Baby vôbec neodporúčam dávať blond farbu na hnedé vlasy!!! Fakt ked ste na svk kupte si farbu v biofarme ktorá sa mieša 1:2 a máte to na 4 krát jednu krabičku ktorá síce stojí okolo 11eur plus ešte peroxid, ale stále lepšie ako z drogérky a hlavne to chytí ako má! Nezabudnite že vlasy sú prvým prvkom krásy, neschováte ich :)

Fleur-de-lis

Ja som si asi pred mesiacom farbila odtieňom čierna. Farbu mi chytilo pekne, no neboli až také lesklé ako po perfect mouse, ale za to sa menej vymýva. Nanášanie celkom ušlo.