Himalaya - kozmetika

Mirka77

Urcite sa oplati vyskusat. Ja som bola zatial vzdy spokojna. Hlavne balzamy na pery a kremy su super :) Objednavala som nedavno na www.tany.sk Je tam akcia na dopravu tak sa to oplatilo.

dia111

vlasova kozmetika nic moc skusila som 2druhy samponu,kondicioner aj masku,zato pletova kozmetika na vybornu,mam cely rad kozmetiky na plet a lepsiu som zatial nemala,spominanu neem masku je velmi dobra,cistiacia emulzia,peeleng aj kremy,celkom sa mi pozdava aj zubna pasta a najlepsia vec od himalaye je zazracny balzam na pery-)

gabika123

ja mám zatial masku neem, je fakt dobrá, čiernych bodiek je menej, a mám ešte čistiacu penu, tá sa mi tiež páči, pekne vyčistí a hlavne nevysušuje pleť. takže u mňa spokojnosť.

Ring11

Mám krém a peeling,zatiaľ som spokojná. A to si nemôžem dať hocičo na tvár, pretože mám dosť problematickú pleť. Táto kozmetika mi zatiaľ robí dobre.

orchidejka

ja som si minule kupila neem pletovu masku, ale ci to ma nejake ucinky, nemozem zatial povedat, lebo to kratko pouzivam. a konkretne ktore produkty by si chcel/a vyskusat?