Začínanie s posilňovňou

Príspevok v téme: Začínanie s posilňovňou
hanblivk@_@

Ahoj :)
Mám nadváhu tak 20 kíl, tak som sa rozhodla ísť do posilňovne. Bola som tam zatiaľ raz, asi pred týždňom a asi za tú hodinu a pol čo som tam strávila tak som striedala bicykel a trenažér iného typu, lebo mi to bolo najpohodlnejšie a popravde, väčšinu som nevedela ani ako používať (...a ani ma nejako... nelákajú?)

Problém bol proste v tom, že vždy sa na mňa niekto divne chvíľu pozeral a potom sa ma spýtal, prečo neskúsim aj niečo iné... (tak nechcela som nikomu vysvetľovať, že vzhľadom k mojej nadváhe ma čokoľvek iné zabíja)...neviem... unikajú mi nejaké prirodzené "zákony džungle"(...teda posilňovne)? Alebo to mám riešiť imaginárnymi klapkami na očiach a slúchadlami na ušiach?

NIKDY NIKDY V ŽIVOTE som predtým do posilky nechodila, tak z tohto dôvodu, plus z dôvodu môjho nízkeho sebavedomia (čo sa týka mojej postavy...nepridávajú mi na ňom teda ani tí svalnáči tam...) som dosť z toho vyklepaná... :/

klasik12321

Mozem sa ta opytat - privitala by si malu posilku, kde by si bola iba ty sama, resp. v sprievode nejakeho instruktora? Uvazujeme totiz nieco take vytvorit prave kvoli takymto pripadom.

lolypop

Sluchatka do uší a ideš nikoho si nevšímaj.Ked prideš rozcvič si poriade nohy začni leg pressom,4 serie po 10,potom chod predkopávať a zakopávať tiež 4 serie po 10.Neviem či te cviky poznáš,ak nie,tak sa niekoho spýtaj.A na konci si zabehaj 15min v pohode stačí.Na jar,ked sa pekne vyčasí,môžeš začať behávať,a vo fitku sa budeš spevnovať.