Nesprávne lieky?

Príspevok v téme: Nesprávne lieky?
tegretolCR

Ahojte, už dlhšiu dobu mam taký problém že:
Keď som v tichu, najmä keď idem spať, tak počujem šum v uchu..nieje to pískanie je to šum.
Bol som u doktorky, neurologičky a tá mi na to predpísala tabletky Tegretol CR.
(Počul som že viacero pacientov s ňou nebolo spokojných, údajne tiež pre zle predpísané lieky.. k iným neurológom ísť nemôžem lebo k nej som bol priradený v rámci toho kde bývam :|)
K veci, myslíte že sú to správne lieky na liečbu tohto problému? čítal som leták, hľadal som na internete a akosi sa nikde nemôžem dočítať že by riešili môj problém. Uvádzajú tam že je to na liečbu epilepsie a nejakých iných podobných problémov.
Tak sa chcem radšej nejako uistiť predtým než ich začnem brať a mali by mi spôsobiť nejaké problémy...
(+tieto lieky patria medzi antiepileptika..to znamena?...)

tegretolCR

"Nesmie sa podávať pri bežných bolestivých stavoch." - to je uvedené v letáku :D čo to znamená? že to nemôže používať hocikto?

tegretolCR

a nemôže mi teda tento liek spôsobiť nejaké ťažkosti, poruchy??? kedže je to určene pre epileptikov a ja ním niesom..

kabel

ak zistila poskodeny nerv, tak potom OK. Pravdepodobne vylucila, ze sum vznikol na cievnom podklade. Uz sa vsak k tomu nebudem vyjadrovat, nakolko netusim, ake vysetrovacie metody a s akym vysledkom boli pouzite. To mozes konzultovat bud s dotycnou neurologickou, alebo, ak jej neveris, najst si ineho lekara, tu sa nic relevantne nedozvies.

tegretolCR

@kabel , vysvetľovala mi to nejak takto že je to poškodený nerv a tieto lieky by mi ho mali vyliečiť ... mam iste problémy s chrbticou ..trochu sa hrbím, nič viac

tegretolCR

@Lula13
ale ja žiadne záchvaty nemám..
k tej doktorke sa treba objednávať a čakať približne 2 týždne, to budem tak dlho čakať len pre túto otázku?..

kabel

malokedy sa priznak rovna diagnoze...ale zda sa mi divne dat na tinnistus hned tegretol. Ak si nemal patologicke EEG, tak neviem. Neskusal si si kupit v lekarni nejake ginkgo?