Život bez sexu?

Príspevok v téme: Život bez sexu?
loser86

myslíte ze život bez sexu môze byt kvalitný a bez váznych psychických dôsledkov ?? poznám veľa ludí, ktorí ho nemajú vôbec

mám 27, sex som mal pár krát v zivote (naposledy v 25) ale od vtedy sa mu vyhýbam, nie je mi to príjemné a vzdy som musel byt nalozený viagrou lebo mám problémy s erektilnou disfunkciou

dlhší čas som v takom rozpoložení, že sex a vztah uz nikdy nechcem

utajenaa

Vitajte, som tu znova :) sice s priatelom uz nechodim, svoj nazor som nezmenila a nikdy nezmenim. Som rada ze sem znova mozem napisat, uz som aj zabudla na tuto temu. :)

mam56

V mladšom veku s človekom trepú hormóny, vo vyššom už menej. Pre mňa už sex nemá žiaden zmysel a vôbec to ani neriešim, že ho nemám. Ani po ňom netúžim. Netúžim sa zaťažovať problémami partnerky. Starám sa sám o seba. Mám veľa koníčkov.
S kamarátmi si oveľa viac rozumiem než som si rozumel so ženou.
A čo poznám ženatých, tak tí majú sex tak raz za mesiac:-)
www.youtube.com
Keď zložím pesničku, čo bude mať 50 000 000 zhliadnutí na You Tube, tak to bude pre mňa maximálny orgazmus.
Keď hrá nižšie uvedená kočka na gitare, tak ku koncu pesničky si s ňou dokážem vychutnať jej hudobný orgazmus.
Unbelievable:-)
www.youtube.com

Matres29

Caute. Som 29 rocny zdravy nadrzany chalan a naposledy som mal sex v 22 rokoch z priatelkou. Odvtedy absolutne nic iba 2x s prostitutkami ale nestalo to zanic. Zeny po mne idu ale ja ich podvedome nejako odhanam od seba a ignorujem. Neviem preco je to tak ale uz mi z tychto sexualnych suchot naozaj preskakuje. A nechapem ako mozu mat spolubyvajuci take zdrave sexualne vztahy. Ked pride spolubyvajucu pozriet frajer tak sa na to hned vrhnu pomaly sa ani nepozdravia a po vydatnom sexe sa este dlho rozpravaju co je pre mna tiez nepochopitelne pretoze som sa nikdy osobou opacneho pohlavia dlho nerozpraval. Vzdy len rychlo ukoncit rozhovor a zmiznut. Nevadilo by mi to keby som nebol taky nadrzany. Vie niekto poradit?

[zruseny35]

utajenaaa....v tvojích rokoch som ja tiež nevedela čo s tým všetkým okolo sexu robiť.Tak mi mamina dala komunistické knižky,asi 3-4 ,len o tom všetkom.Po prečítaní som sa snažila sa naučiť aspon bozkávať sa - s vankušom :) Nešlo mi to,tak som poprosila kamaratku aby ma to naučila.Pozeral po mne ako puk a hned jej bolo jasné.Do mesiaca mi zohnala chalana-frajera (nie chlapca na sex) a tak som sa donho buchla ,že síce som na to nemyslela,ale vzdy ked sme boli spolu ,laskavo a arad som mu vzdy "dala " :)
Neboj,to ťa friško prejde ,ked ten rozum stratíš :D

_meno

Ahoj loser86

Sex je potreba tela a je to uspokojovanie potrieb SVOJHO tela.

Iba ak by trenoval meditacie sa precitis ku svojej dusi a vtedy je telo len tvojim nástrojom.

Vtedy je sex (duchovna uroven, fyzicka uroven) hlbsi vztah lásky, preto tú lasku aj šíriš.

Čo čítam mnoho ľudí odmieta svoje telo, telá druhých ľudí, odmieta ženské telá, odmieta mužské telá atd ... To je všetko len fyzická úroveň tohto sveta.

Keď precitnete k duši pocítite, že splynutie muža a ženy (a je jedno či ste duša v mužskom telo alebo ženskom) je precítenie OBOCH ĽUDSKÝCH TIEL. Duša pri sexe cíti obe telá...

Preto napríklad kto strieda veľa sexuálnych partnerov sa cíti vo svojom vnútri veľmi prázdny, bojí sa že v živote nebude vedieť ľúbiť, nevie kto je - aký je, zrazu je každá slasť bezduchá, zrazu duša nevie kto je, lebo bola spojená s XYZ ďalšími dušami a ona teraz nevie, z kade pochádzajú informácie do nej vložené ... duša jednoducho nerozumie prečo bola spájaná s druhými dušami nasilu (ako ty píšeš že si bral XY liekov aby si nasilu zmanipuloval svoje telo, aj keď si už zrejme vtedy vedel že toho druhého človeka nemáš rad a sex je nasilu).

Je to ako s hudbou .. keď počúvaš jednu pesničku vychutnáš si ju. Pusti si naraz 10 pesničiek a naplní ťa chaos.

Svet je taký, aký je. Môžeme ho prijať taký, ako je. Ale samozrejme môžeme ho celý odmietnuť taký ako je .. žial odmietnuť všetky dary znamená zostať bez darov.

Veľa lasky ti prajem loser86 :)

utajenaa

Ja som sex nikdy nemala a ani ho mat nechcem. Viem, mám este len 16 rokov, a aj som na to myslela, ake to moze byt, ale potom som tu myslienku zahnala prec. Vobec ma to nepritahuje, proste to nikdy nechcem. Som asexualka, a nehanbim sa za to. Mám frajera, poznáme sa už cca 10 mesiacov, ale byvame od seba dost daleko a este sme spolu neboli b reale (kvoli dialke) ale chceme sa už stretnut cez nejake tie prázdniny :) je to velmi skvely chlapec, ktory mi stále hovori, že by ma nikdy neopustil a tak a že raz sa spolu daleko odstahujeme a budeme spolu zit. Ale velmi sa bojím povedat mu, že som asexualka, pretoze viem, že on by to urcite chcel vyskusat, ako každý iny chlap. Neviem či mu to povedat, co ak ma opustí alebo podvedie. Chcela by som s nim zit tak, že by sme sa objimali, pusinkovali a tulili sa k sebe, alebo ze by som lezala na nom (oblecena) a objimala ho. Ale nikdy nie nic viac. Nedokázala by som sa pred nim asi ani vyzliect, ale ak by ma sex pritahoval, tak možno by to nebol problém. Ale ja to nikdy nechcem, viem to už teraz a moj názor nic nezmění. Som zasadova, ale nedokazem zit bez mojho priatela :/

Jane_3sto18

loser86 - ja som asexuálka :-D a chcela by som si nájsť asexuálneho parťáka/parťáčku. To je asi môj celoživotný sen, zatiať. Mať konečne niekoho, kto odo mňa neočakáva žiadny sex, akýkoľvek, či orálny alebo samotný, žiadne hrozné obchytkávanie, minimálne bozkávanie, žiadna telesná blízkosť, že je na tebe nacapený ako kliešť...

Iveta Michael

Lulita...nemusí to byť iba tento problém,a nie vždy majú lieky taký účinok ako opisuješ...niekedy je to aj naopak..

...ked som pracovala na psychiatrii v Ružinovskej nemocnici tam bol v tom čase problém ustrážiť niektorých pacientov v noci:)

nebolo to oddelené muži,ženy..

Jeho problém je asi iný,mohol tam nastať nejaký vnútorný odpor k sexu,nevedno z čoho..ale je to jeho život a má právo ho prežiť ako vie..

Lulita

nie, on berie psychofarmaka, kazdy kto ich berie vie, ze nie je mozne pri nich mat orzagzmus, alebo len tazko, to je cely jeho problem, lieky tieto funkcie utlmuju!