Vraj sme mali na dieta cas..preco si to ludia myslia?

Príspevok v téme: Vraj sme mali na dieta cas..preco si to ludia myslia?
janeczz

Ahojte. Opat sa obraciam na toto forum. S partnerom sme spolu takmer7 rokov,v case ked sa nam narodi dieta budem mat 22 on 32. Neplanovali sme babo, brala som antikoncepciu, no stalo sa asi co sa malo stat, mame spolu krasny vztah, byvali sme spolu, potom odisiel priatel pracovat na 8-10tyzdnove turnusy do zahranicia , byt sme predali nastahovala som ra k jeho rodicom ale stale sa mame radi, nas vztah si toho prezil dost, ohovaracky kvoli veku, tazku autonehodu, nenavist mojich rodicov. Funguje nam to aj tak. Financne sme tak primerane zabezpeceny,byvat mame kde, priatel si vybavuje pracu tu. Bala som sa ako veyme spravu ze som tehu,ale On ked sa dozvdel o tehu hned priletel domov rozdychavali sme to spolu ra zaciname tesit, pnmalicky sme to zacali oznamnvat okoliu, a nakoniec sa nepochopenie naslo tu s vynimkou jeho rodicov kazdy nam vravi ze naco nam "to" bude,ze sme mali cas,ye to bude trapenie. A mne je z tohn do placu, trapi ma to, pripadam si ako 16tka co otehotnela po prvnm sexe. Preco to ludia nedokazu pochopit? Myslite si ye je to ozaj skoro? Ako sa mam mad takymi nayormi povzniest? Dakujem.

zewa

Dnes mi je trošku ľúto, že som nemala babo v tvojom veku. Takto má to stale caka a ja tehotenstvo len odkladam... Myslím si, že je to super

wyx

nechce sa mi citat diskusia, ale vykasli sa na tych co vas ohovaraju a vravia, ze naco dieta. dôlezite je, ze sa vy dvaja tesíte na to mimino. vy ho budete vychovavat, davat mu lasku a vsetko, nie vase okolie.

olivienka

janeczz, veď jasné, že neexistuje... myslím, že to platí aj všeobecne, nielen o tehotenstve, a dokonca aj keď si myslíš, ako si si niečo úžasne naplánovala, práve vtedy sa to najviac pokašle :)

vebe

Kazdy nech ma deti vtedy, ked sa na to citi. Vek 22 rokov nie je az tak malo na to aby zena mala dieta. Doba sa zmenila- a v com? Doba nikdy nebola lahka, ved nase mamy chodili do prace esta aj v sobotu, vacsina namala auto a mali deti. Ludia maju ovela vacsie naroky, mnohi maju problem vziat do ruk zodpovednost za vychovu deticiek, mnohi maju problem upustit zo svojho pohodlia,popustit zo svojich konickov, v tom sa doba zmenila. Ked to ale niekto dokaze a nema s tym vo veku 22 rokov problem, neciti potrebu si az tak uzivat, tak ho ostatni odsudzuju. Cudna doba

nirv

Neviem, prečo sa tým ľuďom tak cudujes, veď tiež si bola z toho v šoku...ešte si si mohla päť rokov užívať mladost a voľnosť, to je všetko...ale dobre je tak, ako je, mladé maminy sú lepšie, viac free. Ak sú zodpovedne a venujú sa deťom, tak je lepšie byť mladá mamina, máš viac energie. Ešte pred 20 timi rokmi to bol vek akurát :) doba sa zmenila, no...

janeczz

olivienka podla mna ani idealny cas na tehotenstvo neexistuju premyslala som a skutocne neexistuje asi najlepsie je ze sa to stalo nahodou.

janeczz

Ebi musim reagovat na tvoj prispevok konkretne: mali sme byvanie lenze neoplatilo sa mi platit byt samej ked priatel odisiel, podalsie ze nema normalnu pracu? praveze ma, len na slovensku nebol doceneny- tu zarabal 700€ tam ma o dost viac, pre krajsiu buducnost nasu.

Presne s takymito nazorm i sa stretavam vsade teraz, a stve ma to ze to znieako keby som bola posledny asocial len zato ze mam 22!

olivienka

jaaaj, ale veď to nie je plánované tehotenstvo, teraz už je zbytočné rozvíjať teórie o nejakých "ideálnych postupoch", tak nechápem, načo jej niekto strpčuje život svojimi bezpredmetnými poznámkami. a to, že to dotyční myslia dobre, ich nijako neospravedlňuje, ba práve naopak by mali o to viac vážiť slová, pretože od blízkej osoby to ešte viac bolí

ebi777777

je to skoro pre teba tiež si to myslím, a hlavne preto si to myslím po prvé nemáte vlastné bývanie, tvoj partner nemá normálnu prácu, tak asi okolie toto vám chcem povedať, na dieťa sa treba pripraviť a vedieť sa oň postarať ,,,,, ale keď je to už tak kašli na okolie, užívajte si to ;-) okolie to iste nemyslí zle, ale ľudia to vidia ako aj ja z inej stránky, chápeš,,,, logicky by to malo nasledovať, tak, že najskôr sa vieš SAMA o seba postarať, pod druhé zaobstaráš si vlasné bývanie a potom nasleduje baby :)))