Zväčšenie pier a lesk

facederma

weledka - LipBoost stoji 29,95.
Pracuje na principe vytiahnutia vody do pier - nie na stipani, teda podrazdeni. Ma dokonca chladivy ucinok - logicky, ak je telu teplo, vyroni pot na ochladenie - to iste urobi LipBoost, ked vytiahne vodu z tela do pier. Bacha pri pouzivani v mrazoch - vtedy ho treba prekryt kremom alebo balzamom. Objem je fakt super, no treba dodrziavat pitny rezim, inak to nemusi fungovat - ale zase na druhej strane ukaze cloveku, ci dost pije :)
www.facederma.sk

weledka

vlastny tuk vydrzi 2 mesiace a botox sa do pery nevpichuje, ten je len na vrasky a potenie.
Zevraj dobre zvacsuje Lipboost lesk na pery, cca. 40€

kočkolabka

tie si ani nekupuj!myslim tie co stipu a prekrvia pery,efekt to ma minimalny a trva tak 20-30 minut! vyhodila som za tu kravin 70€!!!!! nevermore :-(
ja mam pery velmi uzke cize ani ruz ani lesk vyraznejsi nemozem pouzivat lebo to vyzera, no proste smiesne
setrim si na operaciu - ale ziaden botox, chcem implantat vola sa to permalip :-) cena ako kde 600-900€ a mas to na furt!

Evelinn0009

cami_le mám na mysli také lesky čo štípu na perách a tým ich aj trocha zväčšia :) trblietky moc nemusím na perách ale dakujem za radu ,práve sa chystám na maybelline a nové rúže Whisper :)

cami_le

Chirugicky to neskusaj :) Budes vyzerat ako kacatko.. tak naco si pokazit tych par mesiacov ? :)

Skus lesky od znacky L´oreal alebo Maybelline, ja osobne mam pocit, ze tie s mini trblietkami ich este viac opticky zvacsuju :) A stoja zvacsa pod 10 €, tak okolo 8 €(Samozrejme z tych znaciek su tam aj drahsie). A myslim si, ze celkovo nemusis ani vela zaplatit, aj tie lacneejsie spravia podobnu sluzbicku :) Cize sa zameraj na tie s trblietkami :)