Mat deti?

Príspevok v téme: Mat deti?
bytmatkou?

Zaujima ma nazor viacerych ludi, ze ake vyhody a nevyhody su, ked sa clovek stane rodicom?
Jasne, ze plusove su:
ten krasny pocit mat babatko, starat sa o malickeho cloviecika, vychovavat ho, dieta da vela lasky a pod.
Tie minusove su podla mna:
clovek nemoze len tak rano lezat s partnerom v objati do kedy len chce, nemoze sa milovat kedy chce, nemoze sa zobudit a povedat si napr. a dnes sa ideme lyzovat (pisem o tom, ked je babatko malicke, stale musi clovek riesit, ze co vsetko treba malemu kupit, kedze dieta aj rastie, hracky treba, potom peniaze na skolu a stale nieco, a potom tie problemy ked je dieta v puberte a proste stale starosti okolo dietata.
Takze zaujima ma vas nazor k tejto mojej teme

anonym123456

"mať deti" ?

To čo je za hlúpa otázka? ak ťa takéto niečo napadlo, tak by som v tvojom mieste ani nerozmýšľala na rodičovstvom.

sweater*

okej :). v mojom pohlade na potomstvo mam jasny nazor, iba sa obcas zamyslam nad tym ze to bude mozno zvlastne pre druhych, ze som v podstate zdravy chlap a budem bezdetny, ale to je v podstate fuk a tiez obcas to ci mi na stare kolena nebude smutno ze tu po mne nezostane nic zive, musim si zariadit zivot tak aby som nebol sam ked budem dochodca.. si kupim psa :) alebo dvoch..

Lulita

je to tak, ze ked clovek rozmysla nad vyhodami a nevyhodami :D tak to dieta nech radsej nema, ked ho bude OZAJ chciet, ani ho nenapadne porovnavat

pri nasom ma to ani nenapadlo, teraz pri myslienke na druhe mam kopec proti, takze je to jasne, ze uz sa do druheho nehrniem :)) jedno som chcela, mam a staci :p

vebe

Tie roky dozadu som nemala tie skusenosti co mam a pri narodeni prveho dietata som zdaleka netusila do coho v skutocnosti idem, ale nikdy, ani pred narodenim ani po narodeni dieti som si nekladla otazku co su vyhody a co nevyhody matia deti. To je pre mna stale velmi zvlastne polozena otazka, clovek deti bud naozaj chce alebo nechce. Ked ich chce tak ako moze hovorit o nevyhodach? Rozmyslala som skor o tom, ze co budem musiet zmenit vo svojom kazdodennom zivote.

sweater*

vebe samozrejme, ked ma clovek za tym, tak uz sa nato rocha inak pozera, ale hadam ze 10-15 rokov nazad si to vnimala inak, ci sa mylim?

vebe

Zvlastne polozena otazka. To ze si ju takto polozila hovori len o tom, ze ty sama niesi vobec zrela mat dieta. Ak je clovek presvedceny o tom ze chce deti, citi to tak, tak si vobec nekladie otazku ci to ma vyhody a nevyhody. Ak sa narodi dieta, je jasne ze ti to uplne zmeni zivot, zrazu si zodpovedna za prakticky vsetko co sa s nim udeje, zrazu si musis uplne inak nastavit svoje priority. Pre zrelu matku je to nieco uplne prirodzene a otazka ci matie dietata ma pre nu vyhody a nevyhody proste neexistuje. Aj tie nevyhody co si vymenovala, je to pre mna ako pre matku 20-rocnych deti tak trochu usmevne

doubledog

nejde o to, kedy rodili, ale kedy si nasli partnerov.
urcite su pripady, kedy to bolo po 35tke, ale ako nirv pise, tie zeny maju iste naroky.
a vacsina dostupnych muzov ich nesplna.
a ti, co by ich teoreticky splnali si radsej vyberu mladsi model s lepsimi parametrami.

Cindy35

a mozno aj moze. kolko ja poznam zien co rodili po 40tke a deti su ok.

a aspon si bude tu rodinu vazit, nie ako mlade baby, co este kukaju aj po inych chalanoch

nirv

Súhlas so Cindy aj s Doubledogom...ženy po 35 už vedia čo chcú, sú náročné, ale takí muži asi ani nie sú, a ak sú, tak už zadani a nemajú záujem o 35ky. 40tnici ktorí pre 35ky pripadajú do úvahy sú buď rozvedeni s deťmi a ďalšie už nechcú, alebo idú po mladsom mäse. 40tnici už ani moc pekní nie sú a všetci majú zlozvyky, ťažko sa prispôsobia žene, ak nebude úžasne krásna a detsky naivne obdivovať jeho muznost :) mladé baby sú obetavejsie a ochotnejsie nechať sa využívať. Staršie už nie a majú aj vyššie nároky. Máloktorý muž je taký zrelý aby to zniesol a ešte tá zákerná fyzická príťažlivost, ktoru neoklames rozumom....cc.