Znova mi to mešká

Príspevok v téme: Znova mi to mešká
gummies

dobrý deň, prosím vás neviete mi vysvetliť prečo už druhý mesiac som nedostala menštruáciu? minulý mesiac som dostala vyvolávačku po ktorej mi to prišlo do 5 dní a teraz po mesiaci zase nič a mešká mi to už týždeň..lekár mi pred zhruba 2 rokmi robil aj hormonálny profil a bola som v poriadku, tiež preventívka u všeobecného aj u gynekológa bola ok, tak kde môže byt problém? mám 21 rokov..dosť ma to trápi, prosím o nejaké názory

Diankaa9

Ahoj.. bohužial mám podobný problém.. V lete mi takisto robila vyšetrenie a vraj som v poriadku.. vyvolávačku mi pichla pred mesiacom a stále menštruáciu nemám..snažim sa nestresovaž, ale ked ani neviem či je to možné teraz :D . inak mám 18 rokov.

gummies

nešportujem skoro vôbec, len cez semester mám v škole telesnú..a stresy..no neviem, skončilo mi skúškové obdobie a to samo o sebe je dosť na nervy, plus dlhodobý problém v rodine..a aj ma občas boli trochu brucho posledný týždeň (len trochu, nikdy nemám bolesti, len taký mierny tlak) a mám citlivé bradavky na bolesť, ale aj tak nič..prudko som neschudla..

Dadula56

Neschudla si prudko?Nemas privela stresu?
Jedine ist znova ku gynekologovi. Preventivka nestaci, tam vela o hormonoch nezisti. Za dva roky sa mohlo vselico pomenit.