Problémy s trávením a pomoc pri plesni v crevach (kandidoza)

Príspevok v téme: Problémy s trávením a pomoc pri plesni v crevach (kandidoza)
foster

Dobry deň začal by som takto .........mam už dlhodobo problémy s trávením. mam podozrenie na kandidozu teda plesne a kvasinky v crevach......moj problem je taky že. som neustale zduty keď sa najem a uplne bez energie ,malatny,asu tam aj zavrate a v okoli oči sa mi spravili vacky,stolica je hlenovita ako blatoa vylučujem ju po bobkoch.....chcel by som od vas poradiť nejaky prípravok na očistu a nejaký prípravok alebo liek ktorý zaberie ďakujem za odpoveď

maxik

mily foster, chcel by som ta poprosit o info, ci sa ti podarilo dostat z tvojich tazkosti a ak ano, akym sposobom, mam rovnake priznaky ako ty a probiotika ani racionalna strava zatial nezaberaju, dakujem

V.Nyzlova

Dobry den, s biopronom mam tiez svoje dobre skusenosti, uzivala som ho pri cestovani, vzdy som totiz hodne nervozna a ludovo sa pred cestou vzdy pose*iem :) a potom som uzivala biopron k antibiotikam a myslim, ze to opravdu pomaha. Ked sombrala antibiotika predtym, bez probiotik, tak mi byvavalo o mnoho horsie, nez teraz, takze probiotika su fakt maly zazrak :)

vyskusaj

foster, pravdepodobne si zakysleny, kedze kvasinky preziju len v kyslom prostredi, mal by si vyskusat Zeleny jacmen, ten telo odkysluje.. osobna skusenost... Este by si mal zmenit aj stravovacie navyky a jest viacej zasadotvornych potravin- zoznam najdes na internete :)

Lanka.L

nie, mala len prísnu diétu a brala taky ten Biopron na to posilnenie imunity, to jej poradil dokonca doktor, že s tým majú ľudia dobrú skúsenosť. Mala s tým problém celkom dlho, ale nakoniec sa to zlepšilo. Už ani neviem ako jej to zisťovali, krv sa asi berie, to sa už dnes berie skoro pri každej chorobe sa mi zdá. aji blbá angína sa dá spoznať z krvi lepšie než z krku.

foster

ahoj lanka skušal som prbiotika probiofix,acidophilus.....a žiadne vysledky......a tvojej mamine predpisal aj lekar nejake antibiotika??.....či len nariadil dietu???......a lekar jej ako zistil tu kandidu s krvi?
diki za odpoved

Lanka.L

ahoj, a skúsil si probiotiká? je pravda, že ak máš naozaj kandidózu, nepomôže ti nič, iba veľmi prísna diéta, moja mama ju mala a liečila sa z nej asi pol roka s výrazným obmedzením stravovania. ale možno najskôr skúsiť iba striedmejšie jesť a tie probiotiká, ja som bola po zime oslabená a tiež som sa obávala tej kandidózy, ešte keď som si spomenula na mamu, ale skúsila som nejaké Biopron + pitný režim a zdravšia strava a už je to omnoho lepšie, tak si zatiaľ klopem na drevo, že možno to bola len oslabená imunita alebo čo :)

vitavi

Prestaň papať sladkosti, bielu múku, ovocie a chémiu. Kvasinky a hnilobné baktérie nebudú mať podmienky a vyhynú. Papaj kvasenú zeleninu, má dostatok probiotických kultúr, a inak upravenú zeleninu, jedz obilné kaše z pšena, ryže natural, krúpov a pod, budeš mať dosť B vitamínov a vlákniny a trávenie sa ti upraví. A ešte je dôležité zbaviť sa mliečnej stravy.

foster

sona23456 počuj a ten pristroj čo si spominala to maju kde na gastre?......ked si mala tie parazity v črevach ako si sa citila byvalo ty zle,bola si vyčerpana???.......pytam sa preto lebo ja som strašne malatny....a ktomu ešte tie spominane problemy čo som popisal.....a ešte jedna otazočka mala si aj nejake vytoky zapachajuce???......dakujem za odpoved