Klamar

Príspevok v téme: Klamar
Msaska

s clovekom s ktorym som bola skoro 6 rokov je to teraz .. na definitivny koniec.. neustale hadky..ano vyvolavam ich ja.. z roznych dovodov ..no nikdy bezdovodne.. chcem aby to nebola pravda...no nikdy sa nedozviem nic.
niektore sa tykaju toho ze uz po 5 minutach rozhovoru s neznamou je uz velka kamoska a pridava si ju na fb.. ked sa pytam co robil v praci..alebo ako sa mal kym sme neboli spolu alebo co robil vcera.. je to vzdy nic..a nakoniec sa nahodou dozviem ze bol tam a tam a s kamosom tam.. aj davnejsie ked chodili na take chlapske posedenie na pivo, s kamosom..vzdy som zistila ze to nebol len kamos ale dokonca cela partia.. ale nie ta ich povodna..
vzdy som bola na poslednom mieste, a pri hadkach som ta ktora si domysla a trepe... ano vela krat volal na vylety, stretavali .. ked nemohla kvoli skole alebo nejakym veciam doma tak uz isiel von a bolo mu jedno, nemal potrebu napisat ze niekam ide, ci je v poriadku alebo ci sa nieco nestalo...
a teraz ked sme rozideny .. vymazany na fb.. nahodou som zistila ze popritom ako mne snazi zas ze ja trepem a moja vina,, tak si pridava nejake baby.. neviem skade ich pozna, ci su s okolitych predajni blizko tej jeho..alebo odkial.. a ked som mu napisala meno poslednej ktoru si pridal ostal riadne zarazeny ze odkial to viem ked to ma skryte..ja to nahodou zistila.. tak toto jeho "zarazenie" ma uplne polozilo..
nema to snim zmysel :(

Msaska

taketo veci sa prejavili az teraz...
takze.. boli svetle chvilky a vzdy boli aj nejake problemy ktore "prehrmeli"

ale zeby az na psychologa ? fu... paradicka..

ja sa len snazim vysvetlit (jemu) ze aky to ma zmysel takto stym fb..
je to na nervy..

a ano asi je problem aj vo mne.. som dost citliva a veci riesim pudovo.. a mozno chcem vsetko doriesit hned..a nie uspokojit sa s odpovedou nic..

a asi toukoncime tym ze si za to mozem sama a bude :D

nirv

Ja nerozum iem tomu, prečo mu cudzie baby dávali na seba len tak kontakt. Fb je niečo kam ludia zvyknú dávať osobné informácie. To ti ludia nerozmyslaju, čo robia? Ja mam na fb 20 ľudí a aj to sa mi zdá veľa.

Maoam

Msaska: aby sa ti lahsie zilo, si jedna z MNOHYCH, ktorym sa to stalo, ze mali vztah s chronickym klamarom a debilom, takze si nerob az tak privela vycitiek...:-)

drz sa a napis znova

Maoam

Msaska: moja, bud rada, ze rozchod je za tebou a sprav prosimta za tymto debilom hrubu ciaru

stavim sa o sto eur, ze ta za tych 6 r. neraz podviedol, ale nikdy si sa to nedozvedela

ty potrebujes teraz hlavne SEKNUT, viac nespehovat,kludnes si zmen cislo, mail, FB-konto daj vymazat (vlastne-ak c hces, ak mas) a zacni novy zivot

ale obavam sa, ze bez psychologickej pomoci to zvladnes len velmi tazko

typy ako ty potrebuju k sebe iny typ muza, ale hlavne - potrebujes RIESIT A VYRIESIT SEBA a svoje problemy, kvoli ktorym ides do vztahov, kde zazivas toto

musis otvorit oci a uvedomit si, ez tam vonku je len par% ludi normalnych, ktori fakt stoja za to a musis riesit seba

nevycitam ti, ze si bola v zlom vztahu (pre teba), ale ze si si to nechala 6 r - to svedci o tom, ez mas problem

mozno si mala blbe detstvo, alebo daco neprijemne zazila, co ta poznacilo, to je jedno, to sa ukaze u psychologa, co je pricinou - ale vramci pudu sebazachovy tam chod a toho debila uz NERIES

budes sa z neho spamätavat nejaky ten cas, priprav si nahradny program, aby si to dako prezila, moze to trvat aj mesiace, aj rok, snaz sa si to ulahcit, ako len vies

ale tym smerom (jeho smerom) viac uz nepozri

ak by si patrala dalej, zrejme by si prisla na veci, ktore by ta polozili, a to nema vyznam...

doubledog

ma ta v pazi, o dusu flirtuje so zenami a ty s nim stravis 6 rokov, pricom ti to prekaza.

problem je v tebe, tak sa nestazuj na neho.

blecha

mám, alebo mala som niečo podobné, ale už sa na to začínam inak pozerať.

Môj priateľ nedokáže proste neprijať žiadosť o priateľstvo. Ja som FB riešila ako niečo, čo mi ušetrí kredit na mobile, a dohodnem sa s kamošmi. Ja som niektoré priateľstvá odmietala, pretože boli presne také, ako ich má ten tvoj - 5 min. rozhovor = kamoška. Aj sme sa kvôli tomu pár krát pohádali.

V súčasnosti však začínam FB brať ako dobrý spôsob, ako dať ľuďom rýchlo a lacno a vo veľkom počte o niečom vedieť. Teda ako dobrý spôsob na reklamu. Teda sa ho snažím riešiť marketingovo.

Ale ten tvoj to asi tak neberie. A okrem toho, tých 6 rokov si sním ako mohla vydržať, keď bol takýto?

Msaska

ako ja chapem ak si prida muzov, lebo viem ze je to toho a toho kamarat..
ale nechapem tej jeho logike ze s predajne uplne na druhej strane obchodneho centra si zrazu po jednom zakyvani prida nejaku babu, a uz ju nazyva kamoskou..
vies o to tu ide, ked nikde alebo nic nove nema.. to znamena ze za ten den spoznal styri baby ktore si pridal ??
nechapem tomu..
fakt je to pre chlapov tak jednoduche len nahodne stretnutu babu pridat a hned byt s nou kamos ???

Agnes999

Msaska: no asi je spolocensky. a robi to aj s muzmi ci len so zenami? ak len so zenami tak ma rad zeny. no mne by to tiez vadilo.

Agnes999

s tym nesuhlasim, fb nenici vztahy. nicia si ich ludia sami. a kto sa chce kurvit bude sa bez rozdielu ci je na fb alebo nie je. vdaka netu je mozno len lahsie najst nejaku milenku ale kto chce, ten si ju najde kdekolvek. a najviac vztahov, aj tych mileneckych vznika aj tak na pracovisku. nie na fb.