Internet vo vazeni

wyx

zivot je nevyspytatelný. nikdy nevieme čo nám prinesie a kde sa ocitneme. nevravim, niektorí su tam proste smola osudu, ze fakt sa stalo niečo, čo nechceli a su vo väzení. ale sú takí a tých je viac, ktorí tam su za svoju blbost. a este ked otravuju za ppčka. nech sa na mna nehnevaju, kto ich tam dostal? ale inac, sak oni su v pohode, tí z toho otvoreného. upratujú nam v praci. :) ze pozdravujem. :)

jana222

Tak som si to dnes zistila, v Presove maju vazni na otvorenom oddeleni pristup k internetu, mozu skypovat, po cca 10 min., aj niekolkokrat denne, len sa musia striedat.

trebatitak

nie neda sa z vazenia takto komunikovat.
jedine z automatu, bud 1 x do mesiaca alebo dany pocet minut (cca 15) a pustit ta tam musi referent aj ukoncit. pristup k internetu nema ziadny vazen (mozno moznoze tie uplne najnizsie stupne strazenia ako opatovce ale aj to pochybujem)

Iba Katka

Ty si ešte nebol v žiadnom väzení čo? :D

Opíšem ti slovenské väzenie:
Zima ako v prdeli, lebo všade sú netesné staré plechové alebo drevené okná
Nábytok z čias socializmu
Počítače v návštevných miestnostiach majú CRT obrazovku, guličkové myšky, sivé zožltnuté klávesnice a windows 98

Tak nech sa páči, urob si predstavu :) Nájdeš tam webcameru alebo mikrofón na skypovanie?

A ako bolo povedané, telefonovanie sa rieši cez automaty na karty, na karte máš obmedzený čas (resp počet eur) a teda sa nemôžeš vykecávať o tom, aký humus si večeral.

Nela41

Pochybujem, to by už čo bolo :D Ale wifi tam zrejme majú aspoň v Česku, lebo keď som bola v Prahe chytila som wi fi veznice :D