Neuropatia

Príspevok v téme: Neuropatia
Klárinka

žijem v zahraničí - teraz som na mesačnom pobyte u tety,ktorá mi ukázala tieto skvelé stránky a tak aj ja by som požiadala o pomoc : mám diagnostikované toto ochorenie - teda neuropatiu, Vie mi niekto poradiť,ako zlepšiť zdravotný stav : vitamíny minerály,alebo čaje,či čím si môžem pomôcť sama
Ďakujem za všetky rady !!!

RNG

Milgama obsahuje 100 mg benfothiaminu a 100 mg pyrodixinu(B-6) co je samozrejme primalo na ucinok.
B-6 je tiez potrebny, ale v davkach vacsich a najma to, ze to neobsahuje B-3 (forma inositol hexaniacinate), ale obsahuje plno inych a nepotrebnych e-ciek(typicka farmacia) a samozrejme za besne prehnane ceny.

Klárinka

RNG kúpila som Milgamu N to by mohli byť tie " B " Budem zháňať ďalšie tebou odporúčané prípravky,vyzerá to,že to by mohlo pomôcť - si v tom dobre fundovaní už som niečo našla ohľadom toho tebou odporúčané,tak keď nepozháňam tak objednám cez net.

Klárinka

Neviem akú mám neuropatiu / cukrovku nemám / na EMG vyšetrení napísaný tento záver a dať vyšetriť štitnu žlazu.

RNG -kde zoženiem tebou odporúčené prípravky ? Ďakujem.

RNG

Na neuropathiu pomaha brat 2 x 500 mg benfothiaminu a 500 mg iniositol,hexaniacinatu. Su to dobre tolerovatelne formy vitaminov B-1 a B-3 v megadavkach.
Na hojenie nervov pomaha brat DHA(1 gram) na nervove izolacie a zvysovat si viralnu imunitu, lebo virusy casto napadaju nervove izolacie. Pomaha tiez zlepsit si cirkulaciu napr nattokinazou, ktora rozbija fibriny, tromby a ciastocne riedi krv, bezpecne, takze sa krv rychlejsie pohybuje.
Na rozne prostriedky ako si zvysit viralnu imunitu pozri cez Google.sk pod rng herpes. jeden prostriedok nestaci, treba ich brat viacero a striedat po case.

spaceboy

ahoj, nepises presne, ci mas perifernu neuropatiu alebo diabeticku, celkovo sa o tejto chorobe vyskytuje velmi malo informacii. Co sa tyka diabetickej neuropatie, odporuca sa zdravo stravovat, mat fyzicku aktivitu, prestat fajcit, nemat nadvahu a viac o tom mozes najst tu www.sorums.com , v pripade perifernej neuropatie zrejme denne uzivat vitamin C, aby si si vystavala viralnu imunitu