Dvojitá pošva

Príspevok v téme: Dvojitá pošva
ut

Ahojte, chcem požiadať o radu a hlavne informácie. Dnes som bola u gynekológa a doktorka mi zistila vrodenú anomáliu. Vraj mám pošvu predelenú nejakou priečkou pozĺžne a siaha to až do maternice. Má s tým niekto skúsenosti prípadne mi vie poradiť? Vravela, že sa to dá riešiť operatívne, ale že radšej by to nechala tak, no neviem čo mám spraviť, či mi to bude v živote prekážať. Dakujem za odpovede.

alibi

ak ti to nerobi problemy neriesila by som to. lekari ti najdu aj to co nemas a budu ti liecit aj vymyslene choroby len aby liecili. ked ta to boli alebo inak ti to skodi potom to ries. maximalne by som si zistila ako je to s porodom.

nirv

Povedz lekarke nech ťa pošle na magneticku rezonanciu :) aká je inak doktorka? Môžeš natrafiť na ešte horšiu, tak si over ku komu ideš...

ut

Robili mi sono -vnutorne, vonkajšie, ... avšak bez mojho upozornenia na to ani neprišla ;) takže navrhujete vyskušať viacero doktorov?

nirv

Problémy pri menzese nemáš? Teraz som čítala že treba spraviť ultrazvuk a magneticku rezonanciu, zistiť rozsah a druh. Niektoré sú bezproblémové, iné spôsobujú problémy pri pocati a donoseni dieťaťa.

Kim

vyber sa k specialistom, cudujem sa, ze ta tam neposlala, urobia ti sono a budes vediet i do buducna na com si... obzvlast ak planujes babatko, ci to oststne je ok
drzim palce!

nirv

Nič ťa neboli a sex máš v pohode nie? Pri pôrode to asi nastrihnu, tak nemala by si mať žiadny problém...ja som kedysi o tom čítala že niektore ženy to tak majú a pohoda. Sex si už mala?

ut

Na nete je velmi málo informácií ohladne tejto diagnózy PRETO sa snažím získať informácie od nejake ženy, ktorá s tým má skúsenosti