Expriateľ mi ničí život

Príspevok v téme: Expriateľ mi ničí život
Marianna2

S mojim bývalým som chodila štyri roky.. Mala som vzťahy aj pred ním, no pri ňom som po prvýkrát cítila skutočnú lásku.. Do posledného dňa čo sme boli spolu. No ničil mi život, čím viac sme spolu boli tým viac si dovoloval... Správal sa ku mne ako ku handre, stále hladal dôvody na hádky, stretával sa celý čas s inou ženou. Nevydržala som to a rozišla som sa s ním. Netúžila som po ničom inom, než na to zabudnúť a mať POKOJ.. totálny pokoj od hajzla, ktorý využíval to že som ho milovala a zniesla mu aj modré z neba... totálny pokoj od hajzla, ktorý mi premárnil štyri roky života tým že mi klamal do očí a sľuboval spoločnú budúcnosť. No tie najbolestivejšie veci prišli až po rozchode... Najskôr som sa dozvedela o konkrétnych aktivitách so spomínanou ženou, z čoho sa mi dvíhal žalúdok. A to robil keď sme boli spolu.. No to som ešte prekúsla. Vymazala som si všetky kontakty na neho, aj zo sociálnych sietí, čo ako som počula od jeho kamarátov nechápal, no mne sa neozval aby sa spýtal prečo. Neskôr som sa dozvedela, že ukazoval kamarátom moje nahé fotky (áno, mali sme svoje fotky, veď sme spolu boli dlho, verila som mu... ako vidím mýlila som sa), naše intímne správy čo sme si písali, hovoril im všetky naše zážitky z postele... A potom som začala počúvať zo všetkých strán reči, čo rozpráva.. Fakt hnusné reči, ktorými ma neskutočne ponižuje.. Samozrejme všetky vymyslené, len aby on vyznel ako \"hrdina\"... Tak sa pýtam prečo? Prečo človek, ktorému dávate všetko, ktorého milujete, a staráte sa o neho, vám dokáže s čistým svedomím ničiť život? Prečo mu to život nevráti? Nie som pomstychtivá, nevymýšlam ako by som ho ponížila ja... Nemám na to dôvod, nie som ako on. Jediné čo chcem je aby mi dal už konečne POKOJ a neprehovoril o mne ani slovo.

Agnes999

Preco to robi? Zrejme sa ti chce pomstit lebo jeho ego utrpelo tym, ze si ho poslala do prdele. Nie je jediny, jedinci chudobni duchom toto robia. Za cas ho to prejde. S tymi fotkami je to krute, to ta lutujem. Mozes to skusit na policii, ale neviem ci uspejes, ja mam s nimi nedobre skusenosti, su lenivi a podla nich nepodstatne veci sa im riesit nechce.

ebi777777

keby mne sa to stalo, že by niekomu môj ex ukazoval moje nahé fotky, s tým, že to bolo nafotené len pre nás,,,, ja by som ho okamžite nahlásila na polícii

Makaková

Pipulka ,myslím že znižovať sa na jeho uroveň nie je dobrý nápad..,je to chudák,jeho myslenie nepochopíš lebo máš IQ , pousmej sa nad jeho ubohosťou a dalej nerieš, nech si vraví čo chce..ved aj ostatných to zachvílu prestane baviť počúvať a potom aj jeho..možno ked si nájde iný objekt,inú ženu (ktorú už teraz lutujem) ..

pilulka

tak robi to, co robi muz ked je odmietnuty, msti sa ti. Jeho to casom prejde az sa chlapcek zmieri s rozchodom. Na oplatku ukazuj jeho nahe fotky svojim kamoskam a pekne ich okomentuj :D