Priateľ nepotvrdil vzťah

Príspevok v téme: Priateľ nepotvrdil vzťah
ellsss

viem, že to je banálny problém ( uvedomujem si to, vlastne to ani nemusí byť problém ). ale každý jeden čin resp. nečin môže v budúcnosti urobiť kalamitu. možno preháňam :))). s priateľom sme rok a pol..na fb / facebooku / nepotvrdil náš vzťah. môžno preto, že tam je jeho dcéra ( z prvého manželstva - je rozvedený ). ALE teraz sa pýtam, je vôbec pripravený na vzťah, keď to berie takto... cítim sa ako hriech, ako niečo za čo sa človek hanbí..čo neprizná.. áno, dnešná doba nesie aj takéto primitávne \"problémy\". Nie je to problém, ale nie je to náznak niečoho???ˇ
Mimochodom, stručne o mňe ( manželstvo som im nerozbila!! Ďakujem, za vaše názory :))

TinaM

uf, cakala som, ze je to otazka od pubertiacky, ale potom som pochopila, ze nie. Suhlasim so vsetkymi nazormi, ktore tu odzneli. Zijes v realite alebo na fb? Keby ste neboli priatelia na fb, neboli by ste ani v realnom zivote? Beriem to tak, ze si bud trosku hlupucka (bez urazky), alebo mas nejake ine pochybnosti o vasom vztahu a snazis sa to zakryt takouto banalitou. Mozno skor nad tym by si sa mala zamysliet.

JahO_Odka

Elissss, neviem koľko máš rokov, ale rozumovo si asi na úrovni násť-ročnej. To, či ťa má vo vzťahu na FB nie je podstatné. Podstatné je to, ako sa k tebe správa pred okolím. Či ťa predstavuje známym, rodine, či ťa berie rád do spoločnosti svojich blízkych. Ak áno, je všetko v poriadku. Ak nie, videla by som problém.

xxy

ale toto je naozaj seriozny vazny problem. mamaaa, pomoooc, nedal si "in relationship with" na FB!! znamena to, ze ma nemiluje???

Dadula56

Ries to s nim, mozno na to ma racionalny dovod, ktory aj ty uznas a mozno to o niecom svedci. To ale my nevydedukujeme z toho mala, co sa da vediet o ludoch z par riadkov.

flegma

ja tu nieco riesim? sa zobud...
ty si tu ta, pre ktoru status na nejakej pripecenej socialnej sieti hovori, co je kto za cloveka
podla toho asi clovek, co na FB ani nieje, neexistuje

Agnes999

Zalezi od toho, ci ta berie mimo fb ako svoju priatelku, ci ta predstavil kamaratom, dcere, rodine, ci ta skryva alebo nie. Niekto ma na fb ucet ale nie je tam aktivny, mozno je to jeho pripad, neviem. Ale ak tam aktivny je a pravidelne si tam pridava fotky ale nikdy nie s tebou, pise statusy ale teba nikdy nespomenie akoby si v jeho zivote neexistovala, tak to uz o niecom svedci.

Emily opat

Problem bude asi v tom, ze prikladas vyznam takej blbine ako je FB. Ja ci mam priatela alebo nie, nevesiam to tam. Ty radsej ries ako sa k tebe sprava v realnom zivote a nie ci ti potvrdil vztah na FB. Co mas 16?

elissssss

neriešim, len chcem vedieť čo si o tom myslia nezainteresovaný ľudia. ani ja tam nevešiam všetko, ja som mu tiež chcela dokázať, že mi nevadí, že je rozvedený / s počiatku vadilo /.. a sám mi to zazlieval a teraz on robí to isté

elissss

flegma - tvoja prezývka - ťa už prezradila - je ti všetko jedno, tak nemusíš riešiť niečo, čo nechceš / ani skratkou OMG ..
dočastnú?? bývame spolu a plánujeme dieťa ( teda, viac než plánujeme ..)
problém bude isto niekde inde..