Pocit snenia , unava

Príspevok v téme: Pocit snenia , unava
mamkaa

ahojte.chcem to popisat ako to citim. niekedy cez den si uvedomim ze akoby snivam , som mimo.. neviem co to mozue byt. psychyka? nechcem ist k psych. a navyse som strasne unavena az vystavena , citim sa uplne bez energie ako by som mala niekedy zomret naozaj a boli ma na hrudi obcas. bola som u doktorov..nic nemam ziadne problemy .ale je mi tak strasne biedne niekedy. cudujem sa inym ako zvladaju vsetko a ja nemamm silu na to. :/

joro

A ešte niečo, nie si sama ja to tiež ťažko zvládam navštevoval som aj psychiatra nepomohlo povedal, že to je beh na dlhé trate skús keď sa dá na to nemyslieť.

joro

Ahoj mávam podobný problém ale ešte k tomu zabúdam, tento problém mám, že vraj po prechodenej žltačke alebo Hepatitýde B ale to sa asi Teba netýka. Nieje to nič príjemné.

luciano

Môže ísť o syndróm derealizácie. Tento syndróm signalizuje určitú duševnú poruchu, alebo chorobu. Navyše si unavená, čo je tiež signifikantné. Odporúčam navštíviť psychiatra.

FFP2

Žeby denné snenie? Psychológovia mi to spomínali, keďže niečo také mám v hlave. Taká vlastná realita, ktorá sa mi premieta celý deň. Ten svet ktorý je podľa mňa lepší a tak si ho snívam cez deň.