Otazka pre chlapov - pochopenie

Slecna A.

jaaaaj, az teraz som si precitala aj zvysne tvoje prispevky :D Ahaa
Takze ma 26 rokov, cize dokopy ste sa dali, ked mal 20...nuz, nie kazdy chlap je zrely na vazny vztah. V 20 je plny reci o spolocnom byvani, detoch a neviem com a pride vyssi vek a zrazu si uvedomi, ze vlastne nic poriadne nestihol. Nerozumiem sice, preto dvaja ludia, ktori preziju spolu tak vela casu, si ten zivot neuzivaju spolu, nuz ale....ako ste si to zariadili, tak to teraz mate.
Co to je, ked sa niekto v 26 rokoch zobudi a uvedomi si, ze s clovekom, s ktorym stravil 6 rokov uz nechce byt? Bud bolo nieco vazne zle a nefungujuce na tom vztahu a vy ste to prekusavali, alebo je prosto este nezrely a zlakol sa, zeby mal s tebou ostat uz nastalo....Kolko vlastne mal bab pred tebou?

Slecna A.

Msaska, prestal ta lubit....cosi prestalo v tom vztahu fungovat a preto ho chce ukoncit. Ale skor by si sa mala pytat jeho, co tou vetou mysli, nie? :D Mas pravo vediet, preco po 6 rokoch chce vztah ukoncit...Myslim, ze rozist sa vetou "Nie som pripraveny bla bla bla" a nevysvetlit podrobne detaily je ubohe...Budes sa trapit vacsmi ako keby si vedela pravy dovod.
Podla mna po tych vsetkych hadkach zistil, ze nie si ta s ktorou chce byt.
Alebo nasiel nejaku lepsiu, ktora mu viac vyhovuje.
Alebo sa zlakol toho, ze ste to az prilis uponahlali...Neviem :D Pytaj sa skor jeho. Ale je zbabely, ked nedokaze zene, s ktorou bol 6 rokov povedat do oci pravdu. Take cosi si neviem predstavit, zeby sa tykalo mna...neexistuje

chlap12321

Msaska, toto je typicky nezrely chlap, ktory ta svojim sposobom zneuzil. Ty mu tu ako tava vyberas darcek, sa velmi snazis a on toto? Nezasluzi si ta a ty sa na neho vykasli a najdi si takeho, co ta oceni. Nebola by si s nim stastna...

TinaM

stale opakujes, ze pocas vasho vztahu sa "buril" dost.To znamena, ze ta podvadzal? Ak ano, tak potom tato veta mala prist od teba a nie od neho

Msaska

doubledog- strucne jasne vystizne.. hm vdaka..

ale nerozumiem tomu.. predchadzajuce partnerky boli zle.. a aj tak je s nimi kamos aj ked ho podviedli a tak..
ale ja co som proste nikdy take nedopustila..tak ja vydem z toho najhorsie :D
:( ach no co uz ...
on je starsi odo mna.. ma 26 takze myslim ze sa uz mal vyburit ak nie do 20 ked sme spolu zacali tak pocas vztahu so mnou sa naburil dost

EmmaLee

No neviem.. ja som mala frajera dva a pol roka a niečo podobné som aj ja počúvala. Vždy ked mi to povedal bolo to len nejaké blbé obdobie a prešlo ho to za dva dni. Naposledy mi to povedal pred troma mesiacmi a odvtedy spolu nie sme :). Vieš chlapi majú potrebu vyskúšať aj iné ženy. Ja neviem koľko máš rokov ty a koľko on ale ak je to ten prípad ako ten môj, tak sa cíti na vážny vzťah moc mladý. Ale ak ste starší tam má podľa mna len blbé obdobie ktoré zachvílku prejde. Niekedy mám pocit, že aj muži majú to precitlivelé obdobie ,,raz do mesiaca\" ako ženy :)

Msaska

ako on obcas hovoril ako by so mnou chcel uz byvat.. mat deti .. spolu rozhodovat a tak....
ale proste toto.. mali sme hadky ..vazne problemy..vzdy sa na to nejak pozabudlo, lebo sme nevedeli bez seba byt.. ale toto ma riadne dostalo..on zas urobil chybu a zrazu toto ? a ja mam pocit ako keby som ja nieco..
ale tak nech je stastny ked sa rozhodol...
len som chcela vediet co je za tym bez toho aby som to musela tahatod neho lebo on by mi to nepovedal.
rozmyslam ci v tom nie je niekto iny.. bohvie.. vzdy mi hovoril ze si domyslam a trepem ak som nieco spomenula.. a mozno nejake jeho kamaratstvo prerastlo po vcerajsku v nieco viac.
a aj popri vztahu so mnou - 6 rocnom.. co tvrdil ze je pod papucou ale nebol .. tak vzdy si urobil podla seba.. nauzival sa dost si myslim.az prilis..

Dadula56

Bud to pouzil ako frazu alebo ma pocit, ze "si este neuzil zivota" alebo to smerovalo uz k niecomu vaznemu (svadba, deti) a zlakol sa toho, pripadne sa toho zlakol preto, ze tie veci nechce s tebou.