Problém so zavádzaním tampónov..

Príspevok v téme: Problém so zavádzaním tampónov..
nacomeno111111111

Potrebujem poradiť, menzes som ostala niekedy v decembri a teraz mám 13 rokov. V lete idem k moru a až na mesiac takže je dosť pravdepoobné, že krámy ostanem niekedy v tey. Ale mne sa nedá zaviesť tampón a ja viem, že by som mohla neplávať, ale iem tam s mojimi kamrátkami z krúžku vlastne celý ročník a to by bolo osť trápne sama tam sedieť celý týždeň...Ako si mám zaviesť tampón? Mám skúsiť masturbáciu aby som tam ten tampón vopchala? Totiž tampóny som už skúšala a nejako sa nedarí. Ďakujem :)

Daduskaaaa

ahoj ak ti nepomohla ani zmena značiek vyskúšaj rôzne polohy a hlavne uvolni svaly .. ja som mala tiež ten problém.. buď tú baňu alebo skús pri tom sedieť =)

mima.0

Tak treba len skúšať, možno nie si dostatočne uvolnená, čo je bežné pri prvej aplikácii tampónu. Neboj sa určite to pôjde. :) tak ako bolo už spomenuté, poskúšaj to viacerými smermi, možno ho zavádzaš zlým smerom.

nacomeno111

Skúšala som snáď všetky dobré značky...tampaxy, ob, kotex...a vždy tie najmenšie.. som fakt zúfalá :/

Iba Katka

Tampax s aplikátorom, OB potiahnuté takým hodvábnym klzkým materiálom, najmenšie veľkosti, treba sa ukľudniť, skúšať napríklad ľahnutím do vane a treba si uvedomiť, že pošva nie je kolmo nadol, ale mierne naklonená k chrbtu, teda možno tampon tlačíš na jej stenu.