Rast vlasov

janka8374

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame tretí mesiac a úžasne pomohol - aj na rast aj na jemnosť vlasov -odkaz odstránený- :-)

gabča

Dobrý deň. barbora2451 tu napísala tento príspevok už dávno, ale pre iných tu dávam typ.:Čučoriedky urýchľujú rast vlasov
Rovnako ako to, že vás zbavia nepekných šedín, pomáhajú vám aj s rastom vlasov vďaka proantocyanidínom z triedy polyfenolov. Vlasy rastú, keď sú mŕtve bunky vytlačené vlasovými folikulami na výrobu nových buniek. Práve čučoriedky urýchľujú jednotlivé fázy a vy sa tak môžete tešiť s mimoriadne rýchlo rastúcich vlasov.
:)

SamS

Nie som proti doplnkom, ale skúsila by som na vojom mieste zaradiť do stravy, viacej orechov, ľanových, twkvicových slnečnicových, sezamových a iných možných v našej strave dostupných semiačok. Olej z ľanových semien lyžičku pred hlavným jedlom, raz - dva krát denne, čerstvý výluh zo žihľavy a lopúcha. Všetko som tak odskúšala, aj intenzívne, ale teraz len raz za dva týždne žihľava alebo lopúch, kým je dostupný, záleži na tebe, a hlavne čas, ked si trpezlivá a budeš sa starať dočkáš sa, ale možno nájdeš niečo lepšie a účinnejšie, je to len jeden z návrhov :) a hlavne čas, aj ja som si počkala a mám dnes po pás :)

Catali_na

Ja som sa stretla s pozitívami na Forcaipil. Stojí okolo 30€ trojmesačná kúra.. čiže 10€ mesačne, no nie je to zrovna málo, ale asi to obetujem, pretože teraz užívam Hair booster a -NIČ :/