Nevoľnosť

Príspevok v téme: Nevoľnosť
Papaja1

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či nemá niekto z vás podobný problém ako ja. Vždy keď zvýšim fyzickú záťaž ako napr. behám tak mi príde strašne zle chce sa mi zvracať, točí sa mi hlava a mám pocit na odpadnutie. Liečim sa na štítnu žlazu a mám aj tabletky na zníženie tepu srdca tak neviem či to môže byť aj tým . Za odpoveď ďakujem .. :-)

Papaja1

No tie lieky to je len spojenie draslíka a horčíka..Cardilan sa volajú takže to nejaké ťažké lieky nie sú .. A stávalo sa to aj bez nich pár krát ..ale ďakujem :)

fifipierko

samozrejme, ze to mas z betablokatorov-umelo spomalia frekvenciu srdca a tym dochadza k nedostatocnemu okysliceniu organizmu a nevolnosti.

igy017494

ahoj,
keby sme brali do uvahy len telo, tak by to s tym mohlo suvisiet - lieky na srdce mozu ovplyvnovat tlak krvy a ak jej má mozog vela/malo, tak to dava najavo aj tak, ako popisujes...
- existuje nelekarsky sposob zistovania pricin roznych telesnych aj dusevnych problemov, preto, ak budes chciet (mozno ked vyskusas rozne lieky, vysetrenia,... a nic nepomoze), skus si vygooglit 'dispoziční prognostiku' - skupina ludi, co posobi v Cechach aj na Slovensku a vedia zistit pricinu problemu, ktora velakrat nie je v tele - len sa ako dosledok na tele prejavuje...
igy