Opuch nôh

Príspevok v téme: Opuch nôh
H.

Dobrý deň všetkým,

Mám problém s opuchom chodidiel a členkov. Mám 28 rokov a tento opuch sa mi objavil keď som mala 6. Nohy (hlavne pravá) sú opuchnuté počas celého roka ale extrémnejšie sa to prejavuje v období leta. Neprejavujú sa žiadne bolesti ani zmena farby ale je to veľmi zaťažujúce najmä pri výbere obuvy a je to vidno na prvý pohľad a vôbec to nieje pekné. Navštívila som už asi všetkých lekárov a všetci vravia že je všetko vporiadku.

emaaaniika

pri mojich spuchlinkach casto neobujem ani topanky :D raz mi lietaju na nohy a inokedy nemozem obut :D toto su problemy... ale natieraaam diosven gelom casto no snazim sa chladi a nzky maju super pocit odporucam!!! :O)

vitavi

Nepracujú ti dobre obličky, lekári to nemusia vidieť, ak nemáš nádor, alebo ak je malý. Upchaté kanáliky si prečisti tak, že vyradíš tučnú stravu, hlavne tuky, ktoré tuhnú a zanášajú "trubky", t. j. vyhni sa zďaleka mliečnej strave, mäsovým výrobkom a sladkostiam, chémii. Dbaj na stavu s obsahom vlákniny.

Iveta Michael

a pokiaľ len môžeš najmä v letnom období si vždy večer nohy ovlažuj studenou vodou a ešte do vlhkej pokožky si vtieraj chladivý gél z kosodreviny resp.aj ten s pagaštanu konského - ja si takto nohy ošetrujem furt a uvidíš je to úľava po celom dni :)

nezabudni,musí to byť krém alebo gél ktorý je veľmi chladivý!

RNG

Vykladaj si na noc nohy hore (2 podusky pod nohy)a ber plno antioxodantov, najma vitaminy C a E a aminokyselinu L lysin, lebo to upevnuje volne kolagenove struktury v tele, co su vlastne nosne struktury