Mini prsia

Príspevok v téme: Mini prsia
Wikaa

Moj problem je taký, že mám 15 rokov a úplne malé prsia, ked dvihnem ruky tak som skoro uplne plocha. Nemame v rodine nejake velke prsia ale ja mam fakt asi najmenšie. Pochybujem že ešte narastú, kramy som dostala už dávno. Mam z toho komplexy, pretože moja naj kamoška má asi 3x väčšie ako ja, a ked zobere výstrih, tak všetci chalani su namäkko, každý sa okolo nej krúti. Tak trošku závidím .. :-/ Ide leto a budem sa musieť vyzliecť do plaviek, asi nebudem chodiť na kupalisko ani. V podprde ešte celkom v poho ale bez podprdy nič. Som zúfalá už, nejaké tipy ako aspoň opticky zväčšiť prsia? :(

dilmah

Dievča moje zlaté, ja mám 28 a mám slabé jednotky, to znamená, že som plochá ako baterka :D časom zistíš, že existujú aj push-up plavky, podprsenky, samodržiace podprsenky, ktoré ti dodajú objem. Zatiaľ to rieš takto, máš 15, telo sa stále vyvíja, počkaj do 18-tky, kým sa celá vyformuješ. Neboj sa a hlavne sa nikomu nesťažuj, že si plochá, lebo vtedy upozorňuješ na svoj nedostatok :) Ja mám aj napriek svojmu plochému hrudníku úžasného priateľa. Netráp sa kvôli tomu, je to úplne zbytočné, si mladučká a musíš si užívať život naplno a utekaj na kupko bez komplexov :)

didus_didus

mam skoro dvadsat a uz par rokov tiez zbytocne cakam na zazrak...ale uz som sa s tim zmierila je to proste geneticky dane ale ja som s tim fakt smiešna lebo k najstihlejšim nepatrim..aj tak ma moj priatel lubi aj s mojimi prsiami.velke prsia su fajn ale male su lepsie,chlap ich ma radsej,nezufaj:)

pajtaska

bud chceš by stihla s malými alebo pribereiš a budešplnši a s vacsimi si možeš vybrat.

ja radšej by som chcela byt ako ty chudá bez prs alebo s velmi malými ved to sa páči mužom

o.m.g@

vela zien ma z toho debky ale koli tomu ja osobne kebyze mam male prsia nikdy by som si nedala silikony nikdy ale to je kazdeho osobna vec!

Nikolennuska

Ja mám 1 a som siedmačka.Už mesiac hladám temi ako ich zväčšiť. Ale pomáha jedna vec a to u všetkých dievčat! Musíš chodíť vystretá!! :D Môže ti to pripadať divné ale naozaj to pomáha. Ale nečakaj výsledok hned! Až okolo toho 1 mesiaca.A to musíš chodiť vystretá pomáha
:)