Make up

Príspevok v téme: Make up
simiimi

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám vyrážky- nie veľmi veľa, pokožka je trošku suchšia a mám pod očami fľaky do červena. Bez make-upu to vyzerá hrozne a prichádza leto- kúpaliská teda žiaden make-up a samozrejme že by som chcela vyzerať aj tak dobre. Chcela som sa opýtať, či neviete o niečom čo by mi mohlo pomôcť.

A ešte jedna otázka, aký make-up by bol pre mňa najvhodnejší? musí poriadne kryť ale nechcem vyzerať ako natretá paštékov. Mala som od dermacolu ten najviac krycí, ale to bolo hrozné. Dobre kryl, ale bola to riadna vrstva. A ešte pred tým som mala od GOSH natural touch foundation a po ňom zas po asi dvoch hodinách sa mi začala šúpať koža medzi očami alebo na nose a to vyzeralo tiež dosť príšerne.

Takže keď mi budete vedieť nejako poradiť budem skutočne vďačná. Ďakujem :)))

simka111

nie nerobili, ale čitala som už niekde že po dlhšom používani sa môžu robiť lebo vysušuje,ja ho mam asi tyždeň,tak dufam že nebude robiť šupinky :) záleži aj od krému korý si pod neho dáš, ja mam vzorku biodermi a spolu to vyzera dobre

orchidejka

dakujem :) nemohlo mi napadnut slovo penovy..:D a chcem sa ta este opytat, nerobi ti supinky, lebo mne strasne sa zvyknu hlavne na nose..

simka111

mam ten tekuty,kryje tak stredne, veľke vyražky nezakryje ale tie menšie ano, pleť pekne zjednoti a vyzera prirodzene, tiež som sa bala, že sa bude zle nanášať, lebo je zmatnujúci, ale naozaj je dobry..
penovy Rimmel som ešte nemala..

orchidejka

inak to nemas tekuty ze, ale ten pudrovy? Ako sa nanasa? Lebo som nad nim rozmyslala no neviem ci sa budu dobre nanasat, trosku sa bojim tej hustejsej konzistencie..

simka111

ja som mala vzorku vichy dermablend, kryje super ale pôsobi ako maska, po čase sa lesknem a zráža sa na určitých miestach... teraz som si kupila Rimmel stay matte a je celkom dobry,konečne mejkap, ktorý ani nieje vidieť a ma normálnu farbu...

orchidejka

inak nepouzivala niektora z vas aj vichy dermablend? Vsetci si ho vychvaluju ale ja mam tiez pocit ze sa po dvoch hodinach zacina supat na nose a pod ocami, vlastne vsade..neviem ci mam len zlu podkladovu bazu alebo je ten makeup zly

***Wellia***

Najuzasnejsi make up na svete je podla mna For Ever HD :) Plet ako babika... U nas ho nedostat, ale na nete sa da objednat ... v USA je to "must have", naozaj robi perfektnu plet, este som sa nestretla s nikym, kto by s nim nebol spokojny.