Celé zle, nechcem leto

Príspevok v téme: Celé zle, nechcem leto
PETUSKA15

Dobrý deň... Môj problém - som tučná! Mám 168 cm a 58 kg čo je tak akurát, ale veľké brucho, stehná a o mojej riti ani nehovorím. Aj ked mám už vyše roka priateľa ktorému sa páčim taká aká som, nepáčim sa sama sebe. Snažím sa každý deň cvičiť minimálne 100 brušákov a robím aj drepy na zadok, ale nejako nevidím výsledky... prosím pomôžte, nejaké diéty alebo niečo, aby som do leta vyzerala ako človek :-(

fjwef

pises ze chces mat ploche brucho a stihle nohy a potom ze nechces chudnut kila... nato aby si mala ploche brucho, stihle nohy a pevny zadok, najprv potrebujes zhodit tuk co mas na tele, inac tvoje svaly ktore si mozes vypracovat nebude vidno pod tym tukom.. a robit sto brusakov denne je zbytcne, ked mas na bruchu kopu tuku ked ho mas velke. musis cvicit kardio cviky ako pomaly beh, bicykel, plavanie atd.

nirv

Na zadok sú rôzne cviky ale mne najviac pomáha veľa veľa a rýchlym tempom chodiť. Chcem začať behať....a na brucho, tam asi skôr zaberie tá strava. Mne vždy na trávenie pomohlo acidko. A jablká.

InsertName

Ahoj Petuska

Ak ti mozem poradit prakticky:

Ranajkuj mliecne(ph zaludku) a pecivo
Obeduj a veceraj maso, prilohu a zeleninu
Ovocie jedz na desiatu a olovrant (doda len okamzitu energiu)

Pokial bude chybat telu energia, siahnes zrejme po niecom co ti chuti (keksiky, buchty, fastjedla) - vysledok poznas.

Ok z 1/2 si uz schudla.

Druha polovicka je dynamicka :

Telo spaluje tuky pokial ma zvysenu teplotu a znizenu fyzicku zataz, to dosiahnes najlepsie behom (prekrvi sa cele telo) - nevyhoda je dlhe potenie :-/)

Zacinaj behat velmi pomaly 10 minut, mierne dalsich 10, nakoniec si daj sprint. Nesmies zacat bezat rychlo, nakolko sa ti telo hned zohreje na MAX prestane spalovat a zacne kolabovat (vtedy treba ukoncit trening)

Brusaky a posilka su vyborne na svalstvo, ale odporucil by som radsej 2 dni pohyb 1 den cvicenie 1 den volno.

Najdolezitejsia vec .. vyzor odzrkadluje ZIVOTNY STYL, takze \"navod ako rychlo schudnut\" by som premenoval na \"navod ako byt dlhodobo fit\"

PETUSKA15

ľudia, počuli ste tu niečo o tom že by som chcela zhodiť kilá? Nie. Mne ide o postavu, o výzor.. Chcem mať ploché brucho, pekné štíhle nohy a sexy zadok. Dakujem nirv, jediný normálny komentár.

nirv

Ja som na tom presne tak isto a tiež sa ani postazovat nemôžem. Dúfam že to zhodim ale mám problém lebo celý deň skoro sedím a cvičít nemám čas...jedine večer o desiatej. A dietovat nechcem. Ty máš určite viac času, chodievaj plávať, na bike, do fitka, nejedz sladkosti, veľa vody pi...jedz veľa zeleniny

hrac

vsetko co sa priblizuje k 60kg je uz fakt silna obezita :-D neblbni, mas super vahu. Staci ti len cvicit, ale nie jeden cvik 100x, to je zbytocne. Na nete je velmi vela cvikov a videii ako cvicit, napr posilkaTV