Pitný režim

Príspevok v téme: Pitný režim
KAQUN sk

ZDravím Vás

Voda je nevyhnutnou súčasťou života a spolu s kyslíkom tvoria pojmy jednoznačne zlučiteľné so životom a všetkými jeho formami najmä však s rastom, regeneráciou a ochranou.
AKO teda vyzerá Váš pitný režim a čím z neho prispievate k podpore Vašeho zdravia a telesnej výkonnosti ?

Neveríte, že je to jedno a to isté ? ...

KAQUN sk

Vieš, že som takú reakciu nečakal,ale som rád, že presne taká prišla. Máš pravdu, čiže viac či menej sa zhodneme na tom, že vodu treba piť pretože je dôležitá na správne fungovanie a podporu celého tela .
A nechcel by si ty vodu, kt. je čistá a a ktorá ti tvoje zdravie a život skvalitní ( keby taká existovala ) ?

LILIII

tak ja nepijem nejak vela vody a neznasam sirup a sladene vody, ak tak sem tam mineralku s CO2 nakolko mi pomahaju netucniet a ulahcuju travenie ..... tak 1,5 az 2,5 l max.

michael

Piť veľa vody je tak nedravé ako piť veľa alkoholu. Od alkoholu tvrdne pečeň, a od vody hrdavejú črevá! To si nevedel však! Tisíce ton železa odovzdá svoju "daň" vplyvom kyslíka a vody. A v našej krvi čo pláva ,-Hlina? Železo tam plave ak pridáš viac kyslíka, alebo vody než treba tak ti to železo jednoducho zhzdzavie a máš po zdraví.Chod na dedinu a pozri sa čo vo veľkých horučavách sliepky robia. Čo myslíš piju veľa vody? Takmer vobec vody nepijú! Zájdu do chládku, a prečkaju horučavu a vodou šetria ako zlatom! A vraj hlupa sliepka, a pri tom má na sebe perie.Ja už mám svoje roky, a zistil som, že jeden povie a tisíce ludí to opakujú a nikto sa nad tým nezamýšľa či je to pravda alebo nie.Záver" Voda ešte nikomu nepredlžila život ale skvalitniť ho môže to nepopieram. čau
(taku reakciu si čakal?)