Problem s priatelom

Príspevok v téme: Problem s priatelom
Terezzza

Ahojte, mam asi dost zavazny problem. Mam priatela, sme spolu 1,5 roka. Vzdy ked sa pohadame, alebo riesime problem tak ustupim prva. Vzdy som to ja, co urobim kompromis, alebo sa udobrujem, aj ked pravdu mam ja. Teraz viem,ze to nebolo spravne. Pohadali sme sa, no budem si stat za svojim, ze mam pravdu a cakam, ze to pochopi a ozve sa prvy. No on sa mi uz 4 dni neozval. Povedala som si, ze nemozem veci pohnut zase ja, lebo budem presne tam, kde som bola ako vzdy. Teraz sa obavam, ze sa ani neozve. Je neskutocne tvrdohlavy :( Myslite, ze sa zlomi, lebo ja uz zacinam pochybovat :(

takajedna

len sa snaz nehadat s nim :))) ja som sa naucila na niektore veci nereagovat aj ked ma to stoji dost namahy, ale neskor na to aj tak zabudnem a je dobre :D :D takze niektore banalne veci, kt. ta mozno vytacaju ani neries a len sa usmej :)

Terezzza

Vsak uvidim, musim verit a hlavne nesmiem sa dostat do situacie, ze opäť dosiahne svoje. Bude to drina, ale aspon nabuduce budiem vediet, ake chyby nesmiem robit. Dakujem Vam!!

ektolazma

Držím palce snáď sa neofučí ešte viac, ale tak ty ho poznáš tak to dúfam vieš odhadnúť bo na každého platí niečo iné :) dáš mi tým v podstate na javo že "síce sa nehnevám ale OK to ešte nie je"

TinaM

Inak presne ako pise "takajedna", moze to potom obratit proti sebe- to robil ten moj. Ze on sa mi predsa ozval a ja som to odignorovlala a jednoducho ma tak zamotal, ze ako tu uz odznelo-este som sa mu ja ospravedlnovala! Takze pozor na takero emocionalne vydieranie, ani do toho netreba spadnut. S triezvou hlavou si stale opakovat, preco ste sa pohadali a preco sa teraz ty spravas takto a stat si za svojim. Nenechat sa vtiahnut do nezmyselnej debaty

Agnes999

Terezzza: no super, oplatilo sa cakat :-) Neviem v com ste sa pohadali, ale ak urobil chybu jednoznacne len on, tak mu zatial neodpisuj a cakaj, ze sa ti este ozve. Mozno sa ti aj ospravedlni. On si bol az doteraz tebou az moc isty, to nie je dobre pre vztah, musi ziskat pocit, ze ta moze lahko stratit.

ektoplazma

tak level 2 je oveľa ťažší ako level jedna, to je pravda...ale treba mať stále na pamäti tvoj príspevok z 11:03 :))

Fleur-de-lis

Nikto ti tu nepovie, či sa zlomí, aspoň si myslím.
Ja som reagovala prvé roky vo vzťahu podobne, nikdy som neprišla prvá. Bola som príliš hrdá. Ale časom ma zlomilo to, ako to môj priateľ vždy dokázal. Ukázal mi tým, že láska je nad hrdosť :)Nie žeby som to nevedela, ale človeka ovplyvní to, v akom prostredí žil, aké vzory správania nadobudol od rodiny a podobne. A niekedy to trvá dlho, kým je človek schopný to zmeniť.
Ja som priateľovi veľmi vďačná za to, že to nevzdal...