Helicobacter

Príspevok v téme: Helicobacter
Helicob

Je tu vela tem o helicobacterovi, vsetky som ich presla, aby som zbytocne nezakladala dalsiu, ale ani na jednej som nenasla nejake komplexne rady co pri tejto infekcii robit.
Uz treti mesiac ma napina, stale mi je zo vsetkeho zle, ustavicne grgam a zaludok mam ako na vode. Citim sa aj velmi unavena. Bola som u gastroenterologa, urobil mi krvne vysetrenia, stolicu, ale nie su este vysledky.
Predpoklada, ze to bude helicobacter. Viete mi prosim kvalifikovane niekto poradit co mam robit? Liecbu od lekara zatial nemam ziadnu, iba mi kazal kupit probiotika, tie som si kupila a uzivam ich. Ale ziadne zlepsenie nebadam.
Onedlho mam ist na pol roka do zahranicia, ale v tomto stave to vidim ako nerealne.
Prosim poradte! Vdaka.

marta huščav

Na riešenie tohto problému je najlepšie piť aloe vera od firmy, ktorá je najlepšia na svete. Ak Vás zaujíma, ktoré , prosím môžete sa ozvať na môj email, rada Vám pomôžem, mám vlastnú skúsenosť s týmto problémom. Vaša známa, neznáma.

RNG

Samozrejme ze je. Moj brat si ich potlacil pouzitim koloidneho striebra, 3 x poldeci asi za 3 tyzdne.
Po trojkombinacii atb sa mu to totiz vratilo
Na trhu je aj vyrobok so zinkom spercificky na tento prpblem , forma zinku je zinc carnosine a predava sa to pod menom PepZin GI.
Na hojenie zaludka pomaha rozzut 15 minut pred kazdym jedlom 2 tabletky adaptogenu DGL.
Nuz ale ako problem popisujes, nie je to helicobacter, ale nedostatok kyselin, lebo kvasenie v zaludku a hnitie moze prebiehat len pri nedostatku alebo prilisnom rozriedeni kyselin.
Nauc sa s jedlom nepit, nedavat si za silne bieklovinnym jedlom ovocie a zeleninu, to vsetko ti riedi kyseliny a potom prislabe kyseliny nemozu zabit mikroby na jedle.
Pi az 3-4 hodiny po jedle a to hojne.A jedz az hodinu az 2 po piti, aby sa ti mali casu znova nazbierat kyseliny.
Ked to nestacim, tak musis brat najma s vacsim bielkovinnym jedlom doplnok kyselin, pripadne aj enzymy.
No a samozrejme mikrovlakniny a probiotika, lebo pri nedostatku kyselin sa do criev dostane hromada neziaducich kultur a znici ti dobru probioticku floru, ktoru je nevyhnutne obnovit.

ufff!!

tak ta liecba by aj mna zaujimala, ale hlavne ci sa toho smrada neda zbavit aj bez tych antibiotik. existuje aj nejaka ina ucinna liecba?

spaceboy

ahoj, helicobacter sa zvykne liecit kombinaciou antibiotik. Ked budes mat vysledky, lekar ti urcite predpise. Najprv sa ordinuje trojkombinacia a neskor stvorkombinacia antibiotik. Je to dost velky zataz na organizmus, hlavne na crevnu floru, a liecenie trva dlho. Probiotika sa pouzivaju ako prevencia proti helicobacteru a zaroven na posilnenie imunitneho systemu, ktory ti antibiotika narusia. O helicobacterovi a liecbe si mozes precitat tu sk.wikipedia.org , o probiotikach a ako ich uzivat spolu s antibiotikami je video tu www.sunpharma.sk