Výplach nosa a dutín

ocista

Dobrý deň, ja som tento výplach absolvovala ale s vlastným močom. Bolo to ako píšete nepríjemné a veľmi to štípalo. Absolvovala som to 2 týždne a tieklo mi z nosa dňom i nocou, nedalo sa ani spať. A teraz idem na to znova.

Jopcry

Ahoj, prosim poradte ako sa zbaviť hlienu v krku každe ráno keď sa zobudim vypľuvam sople ustami lebo ich mam v krku a inak sa to neda potom smrkám... mam to už dosť dlhu dobu doteraz som to neriešil ale chcem sa toho zbaviť, jedol som strašne mliečnych vyrobkov do 16 rokov.. každy deň sladke vo veľkých dávkach teraz idem mať 17 a už nejem moc sladke ale stále to mam . ako sa zbaviť veľkeho množstva hlienov aby som to nemusel vypluvať s krku ? . Vopred ďakujem za každu odpoveď.

orol

pocul som o sposobe

- v kupelni nad vanou ci umyvadlom si zavesis nad hlavou bankum flasu naplnenu vlaznou praslickou atd.

-banka, ci flasa ma vyvod s hadickou

-koniec hadicky si das do nosnej dierky a pustis praslicku

-pri tomto brada musi byt opreta o stred sternia a hlava mierne vyklonena !

-tlak zhora , tecenie nesmie byt velky !

mackani

olovo, mňa to tiež odrádzalo, asi sme si našli rovnaký článok :) Tie reakcie ludí, uff bála som sa moc, ale zatial nijaké zlé príznaky u mňa (klop,klop,klop) :D A myslím, že je to trošička aj lepšie, ked sa mi po tom výplachu odtrhajú tie hlieny.

vitavi, no ale ja nedokážem existovať tiež bez mliečnych výrobkov ako napísal olovo. Sú zdrojom vápnika a ten je dôležitý.

olovo

vitavi

chces povedat ze ty existujes bez mliecnych vyrobkov? alebo mas to stastie ze nemavas nikdy hlieny?:)

Maslo, syry, jogurty - to je minimum co patrí do stravy kazdeho cloveka, teda aj mna + ked cvicim tak tvaroh. Akurat mlieko nepijem, lebo som intolerantny.

vitavi

mackani, už vieš, z čoho to máš. je to ako keď vyumývaš podlahu a prejdeš po nej zabletanými topánkami - môžeš čistiť donekonečna. Divím sa, že si nevedela o zahlieňujúcom pôsobení mliečnych výrobkov.

Olovo

RNG

schvalujes tento výplach? na 100% som zaneseny, len sa bojím aby sa mi nieco nepohorsilo. A ako dlho - ci mesiac alebo viac...? hmm

Olovo

Našiel som si o tom článok na nete:)je to presne tak ako pises,...lenze ta očista ma trvat minimalne mesiac,....ale pri reakciach ludí co to skusaju mi zmrzol usmev na tvári:)...horučka, nadcha, bolest hlavy, uší, nosa...
Robit by sa to malo 4-5 krát za sebou a denne,..velmi ma to láka, ked som si precital ten clanok kde jedna zena pisala ako jej je teraz dobre a je zdravá a vyliecila si rozne potiaže...

mackani

Práve si to robím, lahnem si na postel , ale hlavu musím mať zaklonenú dolu. Ano normálnu striekačku 5ml z lekárne (tuším nejakých 5 centov stojí). Natiahnem do striekačky 5ml a streknem si do jednej dierky 2,5 ml a do druhej tak isto. A počkám minútu alebo dve. Kolko vydržím. Steká mi to do hrdla takže ma dosť napína, ale nepostavím sa, vydržím to. A potom po tej minúte alebo dvoch sa posadím a všetok hlien vyplujem niekam do kýblika čo budeš mať napr. pri posteli a všetko vysmrkám do servítkov. :) A opakujem to ale 3x za sebou, kolko vydržím. U mňa je asi max. tie 3 razy, viac nevydržím.