Su to podla vas priznaky tehotenstva?

Príspevok v téme: Su to podla vas priznaky tehotenstva?
dorotka02

S manzelom sa od zaciatku roka snazime o babo. Myslela som, ze splodit dieta je lahsie...ze sa nam to podari hned, ake bolo moje sklamanie ked som dostala menzes :-) Velmi tuzim po dietatku, mam 27 rokov, tak myslim, ze najvyssi cas zacat zo zakladanim rodinky. Menzes som mala dostat pred tyzdnom...ale stale nic, len mam bolesti v podbrusku, a boli ma sem tam ako keby vajecnik, raz jeden, potom druhy a stale by som spala... dokonca mi obcas ostane aj tazko, citim sa nafuknuta.... mali ste niekto takeho priznaky pri otehotneni? Chystam sa urobit si test, ale bojim sa aby som zase nebola sklamana.

dorotka02

Tak vyzera to, ze som skutocne v tom :-) Urobila som si dva rozdielne testy a vysledok bol pozitivny :-) Najstastejsia na svete som, k doktorovi idem v pondelok...volala som mu a povedal mi, ze staci ked sa zastavim v pondelok.

Agnes998

Baby maju pravdu, naozaj nestresuj. Niekomu sa to podari na prvy krat ale to je skor vynimka. Nie kazdy mesiac musis mat ovulaciu, niekedy vajicko nevylezie z obalu a tym padom nemoze byt oplodnene ale to su take uplne bezne veci co sa stavaju kazdej. Zacni to riesit po roku neuspesneho snazenia. A nestresuj, casu mas este kopu. Inak hento na tehotenske priznaky moc nevyzera ale neviem, mozno sa to kazdej prejavuje inak.

lluciaa1211

Dorotka
Hlavne nestresovať! :) Máš len 27 rokov, takže aj keby to tentokrát nevyšlo, skúste znova.
Počítaš si plodné dni? Ja som nebrala antikoncepciu 8rokov chodenia s mojim teraz už manželom, on si dával pozor a keď sme chceli detičky, podľa mojich plodnych dni sme si urobili 2 krásne. Mala som 28 a 30 rokov a podotýkam že menštruáciu som nikdy nemala presnú na deň. A išlo to :)
Držím ti palčeky a hlavne sa naozaj nestresuj kvoli tomu, psychika je veľmi dôležitá.

mmm112

Robis obrovsku chybu - mas z toho stres. Neries, milujte sa s manzelom pre radost z milovania a ono to pride. Nerob si testy, zi volne bezstarostne. Je to take tazke? Ak toto dodrzis a po 2 rokoch nebudes tehotna, tak az potom to skuste riesit inak. Zena ma statisticky iba 3% pravdepodobnost, ze otehotnie pri nechranenom pohlavnom styku - takze ber to tak.