Ostat ci ist dalej?

Príspevok v téme: Ostat ci ist dalej?
Brenda

chcem sa spytat na jednu vec...ked ste v partnerskom vztahu a zvazujete ci sa rozis ci nie...no mate na to dovody...no ked si predstavite ze by ste sa rozisli je vam do placu....ale stale vahate lebo vas to taha uz aj niekde inde...co by ste robili? ostali by ste vo vztahu a cakali by ste na to co by sa stalo ci by ste postupne prestali "lubit" ci "milovat" alebo by ste hned konali?

Brenda

tak bolo by mi to na jednu stranu luto (no ani neviem preco) alebo je to uz vzyk lebo sme spolu pomaly rok byvame spolu.ale na druhu stranu ma to taha inde ze sa neviazat a len tak "chodit po svete"...uzivat si zaujem aj inych muzou..samozrejme slusne...niesom jedna s tych co sa zacnu nudit a idu dalej ja nad tym dlho premyslam pri jednom vztahu to opadlo uplne ale toto este stle drzi mozno je to tym ze sme si na seba uz zvykli...no su tu aj veci co ma na nom stvu a on sa nezmeni tak ako kazdy..a kedze nezmenis cloveka tak musis najst niekoho kto ti "vyhovuje"...viem ze pisem jedno cez druhe ale asi sama neviem co chem a to ma trapi asi najviac...no momentalne mam pocit ze ma caka nieco ine zaujmave neviem ci lepsie ci horsie...no jednoducho to neviem ani opisat..asi chcem zmenu...:/

lilyianka

a ťahá ťa to za niekým alebo niečím novým, iným? ako dlho ste spolu? len aby ťa to neskôr neťahalo zase dakam inam .... otázne je, či priateľa ľúbiš alebo nie a prečo tie slzy v očiach, keď si predstavíš, že by ste spolu už neboli??

TinaM

brenda, taha ta to niekde inde-cize za inym? No ak zvazujes, ci sa rozist alebo nie, tak tam asi nieco skripe. Rozid sa, ak ho uz nemilujes dostatocne. A preco ti je do placu, ked si predstavis rozchod? Za cim by ti bolo luto?

Mimulus

No môžem ti napísať, že ja už takto fungujem 2 roky...Všetko, čo predtým tvorilo náš vzťah je preč a už nie sme s manželkou dokonca ani spolubývajúci, keďže väčšinu času trávim mimo domu. Veľmi zle sa takto dýcha...a áno človek sa zasekne niekde kde nechce a už niet cesty späť.