Potrebujem poradiť ohľadom námahy pri zvýšenej teplote

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť ohľadom námahy pri zvýšenej teplote
Ja123

Zdravím, Mám zvýšenú teplotu, ktorú som čiastočne spozoroval v utorok len pri zvýšenej fyzickej námahe, v stredu nebolo nič a teplota sa ozvala opäť vo štvrtok - tieto 3 dni som strávil na bicykli a občas som ťahal do poriadne strmého kopca (od piatku večer oddychujem doma a dnes mi je už lepšie) - A mám na Vás otázku, že či som si mohol nejako počas týchto troch dní oslabiť srdce ?

Ja123

chalice - Praveze ja som prechladol a nasledkom toho som mal zvysenu teplotu, ale problem je v tom, ze teplota sa ukazala najprv (pocas nej som sportoval) az potom neskor som citil druhe priznaky - priznaky prechladnutia t.j. citil som sa ako zbity, ale hned ako mi to doslo prestal som s fyz. namahou

chalice

Mas dobru kondicku, niektori nevladzu vyslapat ani na 3 poschodie. :)
Srdce sa moze poskodit ak by si sportoval pocas chripky ci inej infekcie, ale pokial ta nic z toho neklati, tak bud v pohode, to bolo asi len tou fyz. namahou a este ked bola len mierne zvysena.

Ja123

chalice - Kolko bola neviem, ale nebola silna, len zvysena. A preco spominam srdce ? - Lebo som cital, ze fyz. namaha pocas zvysenej teploty nici srdce (aj zdravé). A uprimne ja ani neviem, ze ci mam nejake problemy so srdcom, ale venujem sa hlavne tomu bicyklovaniu a vsetko zvládam v pohode aj si vyniest bicykel na 7. poschodie.

chalice

Nepises, aka vysoka teplota to bola, kolko? Pri akelkolvek aktivite sa tvori teplo v tele a teplota moze logicky stupnut od normalu na urcity cas. Ale mozno mas len miernu virozu.
Nechapem, preco spominas srdce, pokial nemas s nim ziadne zdrav. problemy, tak by malo byt v poriadku.