Rande

Príspevok v téme: Rande
AnonymP

Ahojte chcem sa opýtať o čom by sme sa mali baviť na prvom rande? Viem, že o záujmoch a tak...ale keď nevieme poriadne nájsť spolu reč? Stále jeden z nás hovorí, že daj tému alebo tak...je to v pohode? Myslíte, že časom to bude lepšie? Že nájdeme spoločnú reč a nebude už odmlka?

zelovoc

hm podobne sa u mna nieco prave deje a ja by som to nebrala az tak tragicky, asi ked bude iba prve rande tak ste v kontakte cez net a mobil? je to ine ako nazivo, stalo sa mi, ze komunikacia cez net skvela a nazivo to velmi neslo...zalezi od vela veci preco si pisete, ze aku temu budete rozoberat, mozno ste inej povahy a nemate velmi spolocne temy alebo neviete o sebe dost, aby ste mohli plynule komunikovat takze hanba bokom :) a nepripravuj si temy :p lebo aj tak v strese z prveho rande na vsetky zabudnes :D a bude to vyzerat nutene, ak si mate sadnut tak budete kecat :) a ak nie tak nuz co nejak to vyriesite...

michael

teda, nechcem ti kaziť večer, ale nie je to dobre ked sa namáte o čom rozprávať. Hľadaj si dievča ktoré bude do teba ako sa povie hučať.To hučať neber do slovne samozrejme.

Cindy35

:-) no tak to nezacina dobre, kedze "daj temu" :-))
no vsak by ste mali byt hlavne radi, ze ste niekde spolu sami, nie? vsak sa Ti hadam paci?

TinaM

no, cim viac to riesite, tym je to horsie a trapnejsie. Bud si mate co povedat, alebo nie. Mozno, ked sa trosku spoznate, bude to lepsie, ak ste obaja vystresovani, o com sa mate bavit, musite to prekonat.