Ako ho skrotím?

Príspevok v téme: Ako ho skrotím?
Luncia

Moj problem spociva v tom, ze mam starsieho priatela, ktory chce stale len sex. Moj nazor na to je, mozno podla niektorych staromodny, ale sex ma byt az po svadbe. On to vie. Nenuti ma do nicoho len sa ma stale vypytuje ci fakt nechcem atd.
Staci aby som sa k nemu priblizila blizsie a uz je cely vzruseny.
Trochu mi to prekaza, ze je taky nedockavy. Chcela by som vediet ako ho tak skrotit, tak aby nebol sklamany, smutny. Lebo vzdy ked ho odbijem, ze nie, tak je taky smutny a ja ho nerada tak vidim.
Mate nejake riesenie? okrem sexu :-)

truelove

božechrán po svadbe treba to vyskušat po istom čase ešte predsvadbou čo ked v posteli nebude harmonia a nebudete potom v manželstve štastný.

poznám konktrétny prípad dnes už staršej ženy tiež ju tak staromodne vychovávali a až posvadbe to vyskušali a vraj to bola tragedia žiaden sulad a potom po porode v manželsvte po sučasnost žili bez sexu neštastný koli detom spolu ostali.Ved to su normálne veci,preca nebudeš si brat mačku vo vreci.A ci viac skušas s ostatnými porovnávaš zistiš s kým ti bolo najlepšie,kým si sa ešte nevydala.Jasne sú rozne pripady teda aj ked niektorým to vyšlo a aké priority su pre Vás doležité či máte sulad medzi sebou našli ste sa nie všade sex je doležitý, ael tam kde pre niekoho je a nedostane bude neštastný nbude hladat inde alebo sa rozvedie, alebo bude neuspokojený neštastný

Fleur-de-lis

AdamKrt,

sú ľudia pre ktorých svadba stále znamená niečo viac ako papier. Ak sa niekto berie s tým,že ak to nevyjde tak sa rozvedieme, tak samozrejme sex po svadbe znie nezmysluplne. Ale pre ľudí, ktorí chcú za svoje manželstvo bojovať aj keď prídu problémy, a chcú ostať partnerovi verní tak ako to sľúbili, pre nich to význam má.
A je zvláštne, že podľa štatistík sa práve ľudia, čo sa pred svadbou zdržiavali sexu, rozvádzajú najmenej.
Človek môže zistiť aj bez sexu ako funguje chémia, ako mu partner vonia, a či na seba majú chuť.... Takže tvoje argumenty mi neprídu ani ale trochu správne. Kde je pravá láska, tam bude všetko fungovať ako má.

Luncia- no vyjadri mu, že aj on ťa priťahuje a že sa na to tešíš, že to nie je o tom, že proste nemáš chuť. Povedz mu, že to ani pre teba nie je najľahšie. A popros ho nejak aby sa ťa prestal pýtať.
Či ho nejak skrotíš v jeho pocitoch to je ťažké. Lebo je to pre človeka prirodzené. Snažte sa skoro zistiť, či spolu chcete ostať, a potom už na nič nečakať a zobrať sa...

Lucy.S

Luncia... a na čo čakáš?.. čo si tým chceš akože dokázať?... že si skrotila muža?... mu nedáš ty, mu dá iná a môžeš tam snívať o sexe po svadbe..

AdamKrt

Volakedy som mal naivnu predstavu o sexe az po svadbe. Potom som dostal rozum :-D

Treba si polozit najskor otazku, co je to manzelstvo a naco je ? Naco je, aky ma vyznam, ked existuje aj rozvod. A preco cakat s milovanim az po svadbe ? Niekto sa moze opytat, ze naco by mala byt svadba, ked dobre nepozna tu druhu osobu. Co ked sa jej-jemu, nebude chciet milovat po svadbe vobec ? Co ked bude mat minimalne chute, alebo sa mu to nebude vobec pacit, ci sa jej to bude hnusit ? Napr. nebude mu voniat, bude mat clovek neprijemne pocity, atd. Pripadne vobec nenastane ziaden sexualny sulad, budu rozdielne nazory a potreby v sexe ? Ako dlho potom vydrzi vztah typu "lubim Ta-milujem", ale sex s Tebou sa mi hnusi ?. Clovek spozna toho druheho az po nejakej dobe, co zacnu spolu zit. Ako partneri vedla seba, v jednej domacnosti, ale aj intimne. A ked nastane skor manzelstvo, ako jeden druheho dobre pozna po kazdej stranke, moze nastat neprijemne prekvapenie, postupne odumieranie vztahu, rozvod atd.

Aky to ma potom vyznam, cakat az do svadby ? Iba falosny pocit robenia niecoho spravneho, co nam naordinovala spolocnost, ktora si diktuje svoju moralku.

Ono je to pekna predstava, ale skor utopisticka. Zijeme v realite. Je jasne, ze kopec chlapom ide o sex /kopec blbcov nevynimajuc/, ale o sex ide aj kazdemu normalnemu, spravnemu chlapovi, ktory moze byt aj dobrak a pritom moze mat chut aj 5x denne.

Kedze chlap je bytost priamociara, evokuju sa mu pocity - nechce dat, nema ma rada, nestoji o mna. Tak si aj dobry chlap najde taku, co ho ma rada a ma na neho chut. Ved naco sa bude niekomu stale doprosovat a pchat sa stale tam, kde ho nechcu.

Potom ostava povedat zenam, co len preberaju - jedno ludove mudro: kto zavaha, nezere.

Pokial si clovek mysli, ze nasiel tu druhu polovicku, je lepsie zistit skor, ci je to tak ako myslel, alebo sa pomylil. Lebo vratit sa z kratsej cesty je lahsie, ako z dlhej.

Robo 567

Ešte je tu možnosť ze mu vyfajcis ak ti to nerobí problém lebo nie každá to chce robiť. Bývalá s tým mala tiež problém, nechcela brať do úst niečo z čoho sa močí.

poradim@centru

Sex je rovnako dôležitý ako zdržanlivosť. U nás chalanov to platí dvojnásobne. Rozhodne si stoj za svojim. Sex nechceš tak sa s ním o tom otvorene porozprávaj a povedz mu že to neustále vypytovanie sa nehodí. Iniciatíva alebo náznak by mal vychádzať od teba (ženy). Ak to neprichádza, nie si ešte na to pripravená (v lepšom prípade), alebo on nie je ten pravý.
Sex po svadbe má svoj význam, ale je to predovšetkým rozhodnutie dotyčných dvoch ľudí tvoriacich pár. Ak je to len názor jedného vo vzťahu, druhý by to mal rešpektovať. Dnes sa však ľudia berú v neskoršom veku ako v minulosti a tak je oveľa ťažšie vydržať. Ak je vzťah trvalý a stabilný považujem sex za akceptovateľný. Treba byť však pripravený aj na možný výsledok chráneného styku-dieťa a jeho prijatie. Jednoducho dnes sa výrazom sex až po svadbe myslí byť hlavne zodpovední a pripravení (obaja).
On to požaduje a ty nie si pripravená, netráp sa nie je to tvoja vina. To že ho priťahuješ je úplne normálne a zdravé, ale to že nemôže vydržať je už vecou jeho nedostatočnej sebakontroly. Bez sexu človek vydrží a nejedná sa o žiadne týranie skôr ide o ovládanie seba samého.

Stastko

Ja som sa rozhodol, ze s tou, s ktorou sa prvykrat vyspim sa budem snazit ostat a prezit cely zivot a byt jej verny, co sa mi dari uz vyse 20 rokov. Sex sme mali pred svadbou 2 roky. Ak by mi pred svadbou nedala, asi by som to nevydrzal, lebo za mladi to veeeelmi tlacilo a maval som mokre sny. Asi by som podlahol, ak by sa mi nejako podarilo zbalit inu a snazil by som sa prezit zivot s nou, nakolko sa pre mna takto oberovala a dokazala mi svoju lasku... Ja stale hovorim, ze u chlapa sa moc sex nespaja s laskou, no je to super, ked to moze robit s milovanou babou. To je moj pribeh, kde som chcel iba povedat, ze chvalabohu, ze mi vtedy dala, lebo by sme teraz neboli spolu a sme naozaj velmi statstni a velmi sa stale milujeme. Ale to je iba nasa zalezitost, ty sa samozrejme riad tym, co je pre teba charakteristicke, nepretvaruj sa, lebo tym by si toho chlapa klamala. Bud uprimna, nech vie do coho ide. Drzim palce.