Rodičia ma nenávidia

Príspevok v téme: Rodičia ma nenávidia
biela mačka3

keďže nemám peniaze ani na garsónku, stále bývam s rodičmi a už mám toho dosť. Otec mi vyčíta, že som nervák a že prečo si nedám predpísať tabletky. Pravdu má, kľuďas nie som. Ale on sám je cholerik, nahlas rozpráva - a mne to vyčíta - chce mať všetko hneď - aj túto vlastnosť mi vyčíta. Moju nervozitu nech kritizuje ten, kto sám nie je cholerik. Vraj aj v mladosti bol taký. Mama zase keď som sa v detstve sťažovala na šikanu, tak vravela, že to nič nie je. K mobbingu v bývalej robote povedala, že kvôli tomu sa z práce neodchádza, lebo všade je mobbing. Tá je síce kľudná, ale viackrát denne si ide zapáliť na balkón.

poPotvorka

nuz zlozite ,ale ak mozem poradim :
pravidlo cislo 1.
TVOJI RODICIA MAJU VZDY PRAVDU !
pravidlo cislo 2.
POKIAL JU NAHODOU NEMAJU, PLATI PRAVIDLO CISLO JEDEN !!

Sisi111

kabel, Iba Katka:

Viem na akom princípe fungujú hypotéky, ja mám to šťastie že som jeden byt zdedila - predala - kúpila si vlastný ,,na čisto" v meste v ktorom momentálne žijem.

Biela mačka: Ty v prvom rade potrebuješ zmeniť prístup. Nehľadaj možnosti ako sa to nedá (nejdem bývať k priateľovi lebo... atď) ale AKO SA TO DÁ

lilyiankaa

mačka čo ty tu stále riešiš? a hlavne, prečo sa stále ľutuješ? vieš koľko ľudí tu na fóre a aj spomedzi tých čo ti tu radili majú možno omnoho horší osud ako ty a nesťažujú sa ... veď sa trošku vzchop,a začni mysleť pozitívnejšie a neľutuj sa ...máš dosť rokov na to snáď nie ...ohľadom toho bývania s priateľom .. keby ti teraz navrhol, aby si k nemu šla bývať, išla by si, zbalila by si si kufre a odišla od rodičov? a neodpovedaj mi, že ej to nemožné ..pýtam sa v čisto teoretickej rovine ... lebo podľa mňa odpove´d bude nie, lebo málo zarábaš ..a sme zase na začiatku ..u teba začarovaný kruh, ktorý ti ale asi vyhovuje .. (v niečom)

Iba Katka

sisi, je to tak, tuším len jedna banka dá hypotéku (nvm ktorá presne), kde musia mať dvaja ľudia plat minimálne 400 eur. Čiže potrebuješ minimálne 800 a musia tam byť dvaja ľudia pre prípad, že jeden stratí zamestnanie.