Pichá ma v kolene

Príspevok v téme: Pichá ma v kolene
Tota_salena

Ahojte už tretí deň ma bolí koleno pri pohybe ak ho zohnem tak ho neviem vystrieť bez toho žeby to nebolelo. Uraz sa mi stal v sobotu ked som hrala vodný futbal tak na mna spadol malý chlapec a udrel si koleno o to moje. Najprv som si myslela že ma to prejde ale na druhý deň mi to opuchlo a bolelo to viac. V pondelok som s tým bola na chirurgii. Lekár povedal, že to je len narazené a že si na to mám dávať ľad. No nemám dojem žeby to bolo narazené. Síce zlomené to nei je lebo som bola na rengene ale pri pohybe ma v kolene pichá. :( Poradte mi.

orol

Ak si budes davat horcicny, nechat posobit maximalne 10-13 minut, nie viac, lebo moze dojst k spaleniu koze !! S chrenovym tiez opatrne!

Ja som kedysi z knik vycital, ze na potieranie klbov je dobry podbel na moceny v liehu, ale aj ine byliny tak to mam pre pripad vo flaske.

orol

Skusit dat nejaky obklad napr. priesnitzov, pripadne obklad zo zemiakov, kapusty, vinny, horcicovy flajster zo semien horcice myslim ciernej,alebo chrenovy,alebo z kostihojovych rozdrvenych listov a este lepsie z korena, lopucha a co ja viem este z coho vsetkeho ...