Písanie s bývalím

Príspevok v téme: Písanie s bývalím
adamante

Urobil som strašnú hlúposť...manželka mala otvorený svoj profil na internete a ani neviem prečo ma to napadlo ale prečítal som ským si dopisuje. Našiel som tam správy s jej bývalím posledná bola dokonca tesne pred svadbou, vraj na neho aj veľmi často myslí. Prečo má potrebu kontaktu s ním? Ja som sa tiež rozišiel s bývalou a zostali sme priatelia, ale odkedy som sa stretol s manželkou necítim že by som potreboval komunikovať s ňou.
Mrzí ma že som jej takto hrubo vošiel do súkromia, ale teraz neviem čo mám robiť.

0vecka

a ako dlho ste zobrati?

ja by som pred svatbou, no pred svatbou asi nie ale ak by sa mi narodilo decko asi tiez napisal byvalej... podla mna takyto obcasny kontakt a najme pisomny vobec nieje na skodu...

TinaM

Ved si napisal, ze posledna bola pred svadbou. Svadba je vazne rozhodnutie, znamena hrubu ciaru za vsetkymi predchadzajucimi vztahmi.Mozno sa potrebovala len rozlucit- nie doslova, skor vnutorne.

Fleur-de-lis

no neviem, môže byť, že ako žena sa naviazala citovejšie viac na niekoho než ty na svoju bývalú priateľku, a ťažšie sa jej na to celé "zabúda". Bol súčasťou jej života, a aj keď sa rozišli tak nejaký cit lásky mohol ostať.
A tiež sú ženy, ktoré si nie sú svojím partnerom nikdy úplné isté, muž to zvykne mať akosi jasnejšie, no ženy priveľa premýšľajú ;) A pred svadbou mala tento strach asi aj intenzívnejší.
Už ste svoji, veľmi by som to na tvojom mieste neriešila. Skôr teda tak, že sa jej opýtaš či jej niečo vo vzťahu chýba a budeš počúvať... Aj keby prišla kritika, skús proste len počúvať a zamyslieť sa, neobhajovať sa... Nechať ju vyrozprávať.
Prajem vám do manželstva veľa dobrého! :)

Agnes998

No zalezi od toho o com je ta komunkacia, uviedol si toho velmi malo ako priklad. Ci si pisu aj nieco intimne alebo zalubene.