Neviem, čo s tým

Príspevok v téme: Neviem, čo s tým
maji

Ahojte, potrebovala by som sa tak trochu zdôveriť. :)
nedávno som sa spoznala s jedným chalanom, boli sme aj spolu von a bola aj nejaká tá pusa :). avšak musel na dlhšiu dobu odcestovať. doteraz sme boli každý deň v kontakte, písali sme si. stihol sa mi zdôveriť s mnohými osobnými vecami, pričom išlo o také veci, ktoré sa naozaj len tak nehovoria. povedal že mi to hovorí preto, že mi dôveruje. ale posledne mi neodpísal. možno je to len môj výmysel alebo niečo, ale neviem, čo si mám o tom myslieť.
nemám veľké skúsenosti so vzťahmi, som dosť introvert a málokedy som si takto rozumela s chalanom, ktorého poznám len krátko.

ta3

ja by som jeho odmlcanie nebrala az tak na lahku vahu, iste, chlapci sa niekedy aj odmlcia a nic nie je za tym, lenze mna zarazili dve veci, ktore mozu byt dolezite preco sa odmlcal, 1 ake to boli osobne veci s ktorymi sa Ti zdoveril a ktore sa len tak nehovoria po kratkej znamosti?, 2 avsak musel na dlhsiu dobu odcestovat, povedal kde a za akym ucelom?, mne sa to jeho nahle odmlcanie zda trochu podozrive

kafe

a neodpisuje už koľko? 10 rokov? či 24 hodín? Nemusíš si namýšľať a vymýšľať vôbec žiadne dôvody PREČO, jednoducho ti len neodpísal. Ano občas (mne sa to stavalo celkom často) sa chlapi odmlčia a prerušia kontakt úplne bezdôvodne. Ak sa ozve, možno ti to vysvetlí. Ak nie, je úúplne jedno prečo sa viac neozval, jednoducho sa už nechcel ozvať, tak sa viac neozval.