Koniec - pocity

Príspevok v téme: Koniec - pocity
flallka

Rozišla som sa s priatelom,po dvoch rokoch. Zistila som že už asi necítim to čo predtým,skôr sme si na seba zvykli i ked on ma vraj miluje stále rovnako aj mi to vždy dokazuje.No ja už som to cítila inak,síce ho lubim stále,teda.. neviem si predstaviť život bez neho,budeme sa stretávať všetko už len tak nezáväzne pretože vlastne dovod prečo som to skončila je že chcem byť sama,nechcem sa viazať a chcem si riešiť buducnosť samostatne...nechcem mať záväzok s nikým. Ale prečo ked je to takto pri myšlienke na to že by si ON našiel inú mi trhá srdce ? Alebo že sa týmto ukončí raz aj naše priatelstvo,nezáväzný vzťah.. Nechcem oňho prísť natrvalo. plačem ked myslím na to žeby som ho uplne stratila..lebo teraz má aj on volnosť a je to všetko na ňom. On vraj chce byť somnou stále v kontakte,všetko pochopil,no aj tak ho to raz môže prestať baviť.Čo si o tom myslíte ? Som typická žena ktorá nevie čo chce?

Žužova

Ďakujem, ved ano ludia robia chyby ,je to normálne,kolko som ich aj ja urobila a vždy to bolo vlastne na niečo dobré. Ja sa len bojím ako v tom okamihu budem trpieť ,chcem byť šťastná a vyrovnaná baba čo vie čo chce.. al akosi mi to nejde stále to neviem. Na jednej strane rozmýšlam aký je skvelý ,dokonca aj mama mi hovorí že pri ňom sa žena bude mať ako v bavlnke lebo jej znesie aj modre z neba ale na druhej strane su veci kt. nezmením ,povaha, chyby.. a ja stále neviem prísť na to či sa naše povahy dokážu tolerovať tak velmi že to raz bude mať zmysel aj v buducnosti..ach cítim sa ako schyza :) .. Aj chcem byť sama,aj chcem byť sním.
Ďakujem velmi za rady a prípevky,pomahate mi :)

kafe

fialka, neboj sa robiť chyby. Aj tie sú dôležité, patria k životu. Bez nich by to nebolo ono. A paradoxne - čím viac sa im budeš chcieť vyhnúť, tým viac ich narobíš.

Stoj si za svojimi rozhodnutiami a pocitmi, ktoré cítiš v danej chvíli. Ver tomu, že v tom momente rozhodovania sa rozhoduješ najlepšia ako vieš a môžeš. Niekedy ťa práve tie chyby dovedú k nádherným situáciam :) ktoré by si si ani vo sne nevysnívala a snahou už vôbec nedosiahla. Zvládneš to, neboj.

flallka

V každom vašom príspevku je asi kusok pravdy :)

tuftuf to vystihol/vystihla.. ano mam pocit že sme dá sa povedať neboli na rovnakej vlne akosi.. vystihol si to správne ,síce medzi nami chémia a láska je..ale občas som uvažovala že to asi nestačí ,že to stále nebolo ono,Naozaj neviem prečo...Bolo mi pri ňom krásne,boli aj zlé chvilky,ved to k tomu patrí.. no stále tam niečo chýbalo asi.

Ďakujem vám velmi,snažím sa nejak zamestnať si hlavu a nemyslieť na to už tak velmi ,chcem sa nejak nájsť a zistiť čo očakávam od života..je to ťažké, možno sme si nakoniec sudení a chce to čas a možno to skončí tak rýchlo ako to začalo... Chcem to zistiť čo najskôr lebo ma to rozmýšlanie ubíja strašne,ale asi je to aj tým že som nezamestnaná a hladám prácu tak mam čas stále uvažovať smutiť, premýšlať.. :(

Hlavne ale nechcem ale aby další krok v mojom živote bol chybný..nechcem urobiť niečo čo budem lutovať,či už prísť oňho navždy a potom zistiť že ho milujem, alebo sa k nemu vrátiť a zistiť že ho nemilujem..

tuftuf

a nebolo to nahodou tak, ze si sa s nim troska nudila? ze sice bolo fajn mat pri sebe niekoho, pri kom citis pocit bezpecia, ale zaroven ta jeho spravanie aj drazdi a obmedzuje?
lebo ludi si mozeme vazit, mozeme ich mat aj radi, ale to neznamena, ze nam vyhovuje s nimi zit. kazdy ma ine zivotne potreby, inak ma zivot zorganizovany, na nieco ine je zvyknuty. to dusevne porozumenie nemusi ist ruka v ruke s nasim stylom zivota. ale spolocna existencia je prave na tomto zalozena. aby sme si vzajomne neprekazali, aby sme sa nedrazdili, aby sme dokazali jeden vedla druheho proste fungovat bez toho, aby nam to nejako vyrazne prekazalo. ked ti vadi na cloveku ako sa sprava, ako reaguje, ako sa prejavuje, to znamena, ze nie si s touto strankou jeho osobnosti v sulade. a to je dost dolezite.

Lulita

nemilujes ho, inak by si to neriesila, slobodny moze byt aj clovek vo zvazku, ked sa citi dobre, tak je aj slobodny

whee_ee

Fialka, držím Ti palce, nech čo najskôr túto situáciu vyriešiš :) Odpoveď vážne musíš hľadať len sama v sebe. Ale presne viem, ako sa cítiš.

Fleur-de-lis

Možno ste spolu začali chodiť priskoro, teda, že si si nestihla urobiť svoj "plán", čo chceš robiť po škole, trochu si užiť mladosť v slobodnom stave a po čase ti to začína chýbať a chcela by si aj tú slobodu a naplánovať si svoj život. Príde mi to celkom logické, ak nie si vyslovene super rodinný typ, že by si sa hneď usadila a žila vzťahom.
Ale tak naozaj sa to nedá skĺbiť? Na to si musíš odpovedať ty sama.
A že ti liezlo na nervy bývanie, no myslím, že je to normálne. Človek si časom zvykne, niektoré drobnosti sa vylepšia a bude fajn :)
Možno si egoista, no možno len chceš oba veci veľmi a nevieš sa rozhodnúť.
Každopádne nie je fajn ho "naťahovať". Buď k nemu úprimná, a nech čaká len ak je to naozaj jeho rozhodnutie bez zamlčaných faktov ;)

Simonella

fialka - ja mam tiez z tvojho prispevku pocit ze ho stale lubis..preco chces byt teda sama? nechces sa na nikoho viazat, s nikym byt ked pri pomysleni, ze je s inou ti trha srdce? keby si ho uz nelubila, a chcela byt sama, neriesit ho, tak by ti to bolo jedno ci je s inou, chapes..
podla mna mas normalne pocity, trochu pochybnosti, jasne, ale ako si napisala, nemozes byt navzdy starou dievkou a takymto spravanim sa k tomu len dostanes....ved mas pekny vztah, kolko dievcat by dalo VSETKO za to, aby malo takeho priatela ako mas ty?
zamysli sa nad tym.. predstav si, ze je stastny s inou.. a ty si sama...naozaj to takto chces? podla mna nie...

flallka

Mám len 21 ale toto bol/je môj prvý vážny vzťah kedy som od prvého stretnutia pocítila že to nebude len také obyčajné stretnutie a nebolo... ale aj predošlí vzťah kt. trval asi ,rok dokopy ? neviem už ani ale tiež som ho ukončila lebo som si nebola istá a nevážila si pekne strávené chvilky.tiež to bol chlapec ktorý by mi zniesol aj modré z neba. časom som ale zistila že to ten pravý nebol .začínam mať ale pocit že som nejaká chybná.. že mi je asi sudene ostať starou dievkou lebo niesom na vzťahy. Neviem čo mám robiť :(