Asi duch

Príspevok v téme: Asi duch
go640out

Ahojte, už dlhšiu dobu (cca 3 roky) si neviem rady. Sem-tam bývam v byte s priatelom, a ked mám volno tak sme u mojich rodičov. Ale ked sme na byte, teda ja sama - inak sa to nestáva, mám stále pocit, že ma niekto sleduje či je večer či je den. Asi pred 5 rokmi mi zomrela babka, čas na to sa tam dejú straštné veci. Spala som oproti sklenených dverí a na chodbe bolo zhasnute, ešte v spánku sa mi snívalo alebo to bolo naozaj to posúdiť neviem na chodbe sa zažalo a bol tam obrys postavy v duchu som si povedala asi 6x ´´zatvor oči, otvor oči´´ tak som otvorila na chodbe znova zhasnuté a za chvílu ten nemocničný pach (zomrela v nemocnici). Pred nedávnom som taktiež spala a z detskej do kúpelne (kto býva v byte vie ako sú stavané) prešla 2x babka (zretelne som ju videla) potom to zopakovala lenže neišla naspať do detskej ale k posteli už ked bola pri nej som sa strhla celá spotená, zimomriavky no proste horor. Z izby som nevišla až pokým neprišiel priatel z roboty. Samozrejme že ma vysmial ževraj mi je*e. Neviem či je to fakt babka alebo čo ale vždy ked som tam mám hrozný pocit. U rodičov sa cítim bezpečne aj ked som sama doma a to je tam ovela viac izieb (rodinný dom). Neviem čo mám robiť ale nevymýšlam si :(

Kýčera

Sú ľudia, ktorí duchov vidia, počujú a pomáhajú im odpútať sa zo zeme. Niektoré duše,/napr.náhle umrtie/, si neuvedomujú, že zomreli, ostávajú tu roky rokúce/Bruno 333 nemá v tomto pravdu/. Hľadajú pomoc, chcú niečo odkázať,.. A tak sa nám zjavujú v snoch, môžeme ich cítiť pri posteli/chlad/, vidieť ako šedú guľu,celú postavu,...Ak nepomôže rozhovor, modlitba,či omša/ako uvádza/Maoam,tá pravdu má/,treba sa obrátiť na takéhoto človeka,kt. im pomôže prejsť na druhý breh.Ak o sebe pochybujete,riešte to s ním /nie s psychiat./ hneď, povie vám kto to je, odovzdá odkaz.Verte, že sa odvďačí a bude vám odtiať pomáhať!

Mr.cat

Bola som sama doma a mama mi zavolala že mám ísť do supermarketu. Musela som ísť cez kratučký lesík a v tom som zbadala danú postavu povedal mi že či mi krv prúdi. Preľakla som sa a utekala k obchodu vyšla som z lesíka a otočila som sa a tam kde stál mužík bol náhrobný kameň. Do supermarketu už nikdy nepôjdem cez les. (Stalo sa to 3.januára). V každom mesiaci ked je tretieho vidím zosnulého alebo niekto zomrie. Nevymyslela som si to.

xatala

mne sa tiez stalo nieco zvlastne bola som sa kupat a ked som odchadzala maly chlapec ktoreho som nikdy v zivote nevidela ma oslovil mojim menom a spytal sa ma aka je voda neviem si to vysvetlit

lukyjeff

Didi rada by som vedela co to mas za zazracny liek oed pises do kazdej temy aby sa ti jej zakladatel ozval...(na mail)

p.d.

Ja som vo svojom zivote videl demona alebo necisteho ducha. Myslim, ze viac zazitkov s tymto ani nemam. Podla mna duchovia mrtvych neexistuju. Mna ten demon potom trapil cca. desat mesiacov, vracal som kazdych pat minut, ja som myslel, ze umriem. Potom ho odo mna dostal prec jeden super exorcista. Po jeho exorcizme som viac nevracal. To vam prisaham, ze si nevymyslam.

Bruno333

Ludia vy aj citate povodny prispevok???
Tento stav trva 3 roky, a nejedna sa jednoznacne o normalny prejav kontaktu ducha s clovekom, ako po smrti napr....

Naja85

Ja sa asi tiez prilanam k spankovej paralyze. Je mozne, ze ked spis v byte, tak si uz vsugeruvas negativne pocity a pocas spanku sa to odrazi. Ale moze to byt aj ta druha moznost.

Spankova paralyza je pre mna nieco hrozne. Nastastie ju nezazivam velmi casto, asi 3-4 krat rocne(obvykle vidam rozne ludske postavy bez tvari), naposledy asi nieco vyse pred mesiacom- zobudila som sa a videla som nad sebou nieco tmave, akoby cierny oblak. Chvilu visel nado mnnou a ja som celu tu dobu chcela kricat, ale nemohla som a nemohla som sa ani hybat. Nakoniec to zmizlo a ja som skrikla(aspon myslim, ze som zakricala). Nasledne som sa skryla pod perinu a skoro celu noc som uz nedokazala zaspat(a samozrejme som bola sama). A ten tlkot srdca pri tom vsetkom...rad asi z toho dostanem infarkt. Inak, nieco velmi podobne zazila aj moja sestra pred par rokmi. V spanku ju akoby nieco dusilo a potom z nej nieco vyslo, tmave, cierne. Hrozne ju to vylakalo. Neviem, ci sa na toto da nejako pripravit a na buduce "epizody" nereagovat so strachom. Tiez zazivam deja vu alebo pocity, ze niekto okolo mna presiel a ked sa poobzeram okolo seba, som sama. Zvlastny to svet.

pompom

zazila som nieco podobne a spm rada ze spm nebola v izbe kde som spala sama teda babka bola v druhej posteli a pocula to iste po smrti mojho uja.Suveci medzi nebou a zemou casto este duch zije aj po smrti zomreleho alebo sa prisiel este rozlucit pozriet sa na teba teda aj na mna.Ta omsa je dora vec urob to.

Po smrti mojho uja ktory zil s babkoupotom co sa rozviedol sa stala zaujimava vec.Spala som v jeho posteli babka v druhej posteli vzbe v rodinnom dome zhasli smr svetla.Po case bolo silno pocut ako sa niekto prwchadza po izbe s suchoce papucami bolo to velmi silne bola tma babka sa ma rycjle spytala aj ty to pocujes?Hovorim ano ona sa prisiel s nami rozlucit pozriet sa kto spi v jeho pisteli.Keby som to nepocula normalne ako niwkto sa prwchadza po izbe a suchoce papucamu nikdy tomu neuverim.Rychle babkazasvietila lampou na malom nocnom stoliku stichlo to.Potom zhasla a zas nechcela som otvorit oci este nikdy som take nieco nezazila.Asi naozaj je nieco kym zhasne aj dusa cloveka.

MultiLevel

pomohlo by mozno, keby ste za babku dali sluzit omsu. Pomodlit sa za nu...neviem ci ste veriaci, ci nie, ale zvycajne su toto signaly toho, ze dusa este celkom neodisla z tohto sveta. Nieco ju trapi...tak jej pomozte