Sledovanie kazdeho vykyvu na tele

vitavi

Ak chápete účinky stravy, nemôžete mať strach. Pretože viete, čo spôsobuje choroby a v prípade, že by sa nejaká objavila účinkom starých nánosov, viete, ako si pomôcť.
Skutočne zdravá strava vás musí oslobodzovať.

Strach je prejav zahlienenia obličiek alebo ich nesprávneho tonusu. Môžete ho mať z minulosti. Možno ste jedli moc mliečnych výrobkov, cukru a ochladzujúcich jedál, alebo soli a živočíšnych a saturovaných tukov. Ak ste toto vynechali, dbajte na príjem vlákniny a teplo v obličkách. Pomáhajú zázvorové obklady a "ľadviňák".

agartio

Vtedy ste nic nemali, lebo ste kaslali na vsetko a zili ste jak paraziti. Vtedy to paraziti vedeli, ze sa im bude dobre mnozit, tak vas nechali tak.
Vzdy je to tak, predpripravna faza...

A potom udru, potom je uz neskoro... to je ta faza, co mate teraz. To uz nepomoze ani zdrava strava, lebo vam idu do hlavy, a mate strach a stres. A ten berie vsetky mozne vitaminy a minerali z tela, cize aj tak ochoriete.

lesankaa

alexandra, uz aj ja sa snazim inak stravovat a ked zjem sladke alebo nezdrave, tak uz ma chyta panika, ze ako velmi som ublizila svojmu telu. a tiez si stale sledujem prsia a jedno mam hrckave, na sone povedali , ze je to zhluk tkaniva no ale mna to neupokojilo, stle mam strach

Alexandra012

Ja som na tom úplne podobne. Mám 35 rokov, kedysi som kašlala na stravovanie, jedla som všetko čo prišlo a odkedy si dávam záležať čo jem, robím mám panický strach z rakoviny a je mi všetko.

lesankaa

len dodam, ze kedysi som si dala zabrat, zla zivotosprava, nespavala som , nejedavala , fajcila , pila a nic mi nebolo a teraz ked som cista jak lalia tak mi je vsetko,,ale asi iba v hlave