Miniatúrne mušky/chrobáky

Príspevok v téme: Miniatúrne mušky/chrobáky
HaluskaZ

Zdravím,

mám nepríjemný problém. Asi od konca minulého týždňa pozorujem maličké mušky/chrobáčiky v okoli môjho písacieho stola. Sú veľkosťou asi ako pór na pokožke, a dnes som si všimol, že aj hryzú. Mám po celkom tele malé štípančeky, ktoré sú také malé, že ak by to nesvrbelo nie je šanca, že by som si to všimol. Bol by som rád, ak by niekto s podobnou skúsenosťou alebo dobrou radou pomohol =). Prikladám link s fotkami mušiek.

imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us

P.S. Nad stolom, pri okne (samozrejme z vonkajšej strany) máme lastovičie hniezdo. Mohlo by to spolu nejako súvisieť?

Vopred Ďakujem za rady

Mimulus

Tie mušky čo bežne lietajú v bytoch to nie sú!!! To sú tzv smútivky, ktoré väčšinou lietajú len tam kde je veľká vlhkosť pôdy. Kto pestuje orchideje alebo veľmi polieva rastliny tak ich má. Ale tieto mušky neštípu. Podľa obrázkov je to niečo iné...

www.flora.sk

Ale to, čo si sem dal v tých obrázkoch som ešte nevidel.

HaluskaZ

suesue111

Ďakujem za tip :)

Alergiato určite nie je, envyzerá to na alergickú reakciu ani nič podobne, a vyrážky to tiež niesu , jednoducho štípance od v obrázkoch a vyššie uvedených muškách :)

suesue111

taketo mušky som mala aj ja v mojej izbe.. ale nevšimla som si že by ma uštipli.. moja rada znie. tie mušky zlikvidovať nejakým sprejom na hmyz , poriadne vypratať izbu.. vymeniť posteľné prádlo, resp.vyprať. ja mám tiež problémy s vyrážkami ale sú kus väčšie a teiž mám pocit že ma buď niečo uštiplo alebo alergia už neviem.. dnes som otom akurát písala. Svrbiace vyrážky, ktoré vychádzaju každý deň. Alergia ? tak sa volá moj príspevok. dnes som ho zverejnila.. len tak pre info..