Buchnutý do kamarátky

Príspevok v téme: Buchnutý do kamarátky
Peterko224

Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o radu, resp. názor. Mám 21r a asi som sa tak trošku zahľadeľ do kamarátky. Ide o to že mi už v minulosti povedala nie(cca 3 mesiace dozadu). Teraz zrazu sa začala ozývať, včera ma zavolala k sebe pokecať a tak. Ako to mám vnímať? Mohla zmeniť názor, alebo len sa cíti sama tak sa potrebuje vyrozprávať?... Alebo ako mám vycítiť že to myslí ináč? Bojím sa spraviť prvý krok lebo sa bojíím ďalšieho odmietnutia z jej strany... Ak sa chcete vysmievať nekomentujte, nepotrebujem také reakcie.

Ďakujem Peter.

Sejla

Ale dobrá správa pre teba je, že ju postupne môžeš prekuknúť a spracovať, ale to musíš byť šikovnejší než ona:) No len potom sa ti ale môže stať že sám vlastne po docielení tohto, stratíš záujem..

Sejla

Píšeš že je tvoja kamarátka tak asi nechce stratiť priateľstvo s tebou, normálna vec že priatelia sa stretávajú a kecajú. Neslubuj si od toho viac, my ženy máme radi kamošov na kecanie, ešte ktomu máme kopec mindrákov a problémov, ktoré máme potrebu zdielať a rozpitvávať a taký kamoš, ktorý nás má pomaly za bohyňu, vlastne nás vidí cez ružové okuliare vlastnej fascinácie, padne niekedy vhod na pozdvihnutie sebavedomia a utešenie, nám totiž musí niekto druhý ukazovať našu hodnotu, lebo sami nie sme si jej vedomé. Záujem opačného pohlavia nám lichotí a niektoré extrémistky ich dokonca zbierajú ako kedysi céčka, či staré mince:) a tiež sa radi predbiehajú v tom, kto ich má viac, ide o ženskú súťaživosť a ješitnosť, prestíž v konkrétnom kuríne. Tiež keď nemáme dostatok emocionálnych impulzov reálnych, tak sa radi hráme hry, aby sme sa nenudili, či nedajbože sa začali venovať niečomu zmysluplnému:D

verca-82

ako hovoria tí predo mnou . spýtaj sa jej čo od teba chce .. ak ti napíše porozprávať sa nerob si nejaké nádeje .. ale je tu aj taká možnosť , že sa skamarádite a potom budete nielen kamaráti ale aj niečo viac a budete spolu ... no ako vravím najskor sa jej opýtaj čo chce a potom ak sa začnete zbližovať alebo tak , tak uvidíč čo bude .... možno sa chce len párkrát porozprávať aby si ju utešil a bodka .. možno už frajjera má .. nikdy nevieš ..

BBlavak

Najskor sa nudi,znami su na dovolenkach,nuda,asi sa potrebovala pobavit,alebo si pohladit ego...
Spytaj sa co odteba chce a ty asi tiez nechces byt kamarat na kecanie,ked nieje do coho pichnut...alebo si chod pokecat,rob si nadeje,potom ta odpalkuje a mozes zalozit dlsiu temu

normalna1

ahoj. . Najlepsie by bolo sa jej priamo opytat :) aspon sa nebudes trapit a budes vediet na com si. Drzim palce