Môj priateľ je ku mne neslušný

Príspevok v téme: Môj priateľ je ku mne neslušný
Ronny261736

Ahojte. Mám 20 rokou a môj priateľ má 22. Sme spolu 2 a pol roka. Na začiatku to bol úplne krásny vzťah nič nám nechýbalo , boli sme k sebe pozorný, nič nám nechýbalo , dopĺňali sme sa aj keď sme mali iné názory , vedeli sme sa stále na všetkom dohodnúť. Ale pred 2 mesiacmi sa začalo to najhoršie obdobie v našom vzťahu. Začal ma pre kamarátmi pred mojimi aj pred jeho rodičmi ponižovať. Keď som mu zle poradila v niečom tak začal na mňa \\\"kričať\\\" a bolo mu jedno či tam je niekto , či nás niekto počuje alebo nie, keď mu odpoviem hrubým hlasom alebo hlasom bez nálady začne tak isto na mňa kričať. Vyhrážal sa mi že ma zbije , pritom hovorí že by nikdy nezbil ženu. Vôbec mi nehovorí že ma miluje , neprejavuje žiadne city. Keď má chuť na sex si myslí že len jednu kývne a ja budem skákať ako on píska. Neviem čo mám robiť, kvôli nemu som nešla do roboty ďalej ako 20 km, len aby sme boli každý deň spolu aby jemu to vyhovovalo aby sme boli šťastný, ale už som to aj oľutovala. Je ku mne odporný , správa sa ku mne odporne. V noci sa odo mňa otočí, keď sa ho chcem dotknúť odtiahne sa odo mňa. Fakt neviem čo mám urobiť aby bolo všetko tak ako bolo dávno. Proste bolí to keď vás milovaný muž stále iba ponižuje a kričí na Vás :(. Som bez nádeje, neviem či sa sním mám rozísť alebo to nechať tak a možno sa všetko vyrieši. Bývame u mojich rodičou ale budúci týždeň sa máme stahovať. Stále sa ma pýta či idem a mne to pripadá akoby ani nechel aby som išla sním. Neviem sa rozhodnúť.. :( Pomôžte mi!! :(

Andie_Andie

A ked ti bude teraz par dni luto, musis byt silna a nesmies si to pripustat. On ta este skusi prosit/vydierat/bude robit zufale pokusy vratit to spat, ale ty vydrz a nemen svoje rozhodnutie. Alebo naopak, mozno ta bude totalne ignorovat a vtedy to bude iritovat teba, ze co za blbca si to mala, ked mu vobec nezalezi na tom, ze si ho poslala do ri... Ostan silna :)

Žužova

Súhlasím s Agnes. Uvidíš ,časom to prebolí a zistíš že si urobila tu najsprávnejšiu vec :)
Držím palec

Agnes998

Rony gratulujem ze si ho poslala kam patri. Este ti napisem k tej podla teba jedinej peknej vete co ti hovori. Ta veta vobec nie je pekna, to sa len tebe tak zda. Ta veta ma v sebe vystrahu ktoru by si mala pocuvnut. Tak po prve. On nema ziadnych kamaratov? Z akeho dovodu 22 rocny chalan nema ziadnych kamaratov? Nikto s nim nevydrzi? On nevydrzi s nikym? Nejaky dovod to mat musi a ten dovod nebude pozitivny. Druha vec, to co ti hovori, je vlastne len citove vydieranie. Dava ti tym pocit viny, ze ty si jedina osoba na svete ktoru ma a ked ho opustis, nebude mat uz vobec nikoho. Pocit viny. To mu predsa nemozes urobit ze? O toto mu presne ide, aby v tebe vzbudil tieto pocity. Ok, nemoze za to ze nema matku, ale ani ty za to nemozes. Ale za to, ze nema ziadnych kamaratov moze len on. A okrem toho este ma otca, na toho nejak zabudol. Nech ti su podobne vety ako "Nemam nikoho len teba" a "Nikto ma nechape len ty" varovanim, ze s takymto clovekom nie je nieco v poriadku.

Ronny261736

Winki .. Zakladateľka sa ozve, len nemá čas od rána do večera tu sedieť .... a fakt ďakujem každému kto si povedal svoj názor a máte pravdu ... včera večer som ho poslala do r.... je to sakra ťažké teraz , ale som si povedala že olakať nbudem , elbo on si to hlavne nezaslúži , už len kvoli tomu ponižovaniu ... Bude mi snáď lepšie a nie som jediná 20.ročná na svete ktorá nemá nikoho okrem kamarátov ... Diky za rady a dúfam že mi časom bude lepšie aj bez neho , alebo sa uvidí po čase čo sa bude dať robiť, každo pádne minimálne rok z nikým nechcem mať nič spoločné , zo žiadnym chlapom.. Diky za rady ... :)

Andie_Andie

Nechaj ho tak, uz ked je to raz taketo, uz sa to len tazko bude opat lepit dokopy. Budes jedine klamat samu seba, aky je on super, pritom budes mat stale v mysli to, co ti momentalne neda spavat. Stretla som takychto manipulatorov a poslala som ich do haja. A postupom casu som zistila, ze lepsiu vec som ani urobit nemohla. Padne ti kamen zo srdca a bude sa ti lepsie dychat.

IgorkoDS

Ahoj, píšeš, že sa ti vyhrážal, že ťa zbije... tak neviem, chceš čakať nato, kým dostaneš prvú facku??? Potom čo bude??? Budeš si stále nahovárať, že \\\\\\\"šak čo, je to len sem-tam facka...\\\\\\\"??? Nikdy som nepochopil, prečo niektoré ženy za každú cenu chcú ostať s blbcami. To, že ho miluješ podľa mňa v takomto prípade neobstojí. Podľa toho čo píšeš, už to nikdy nebude ako predtým. Proste sa s tým buď budeš musieť zmieriť, alebo ho poslať do \\\\\\\"...\\\\\\\" Viem, som muž, možno na mojom názore moc nezáleží, ale povedal som čo si o tom myslím. Na svete je mnoho mužov, ktorí sa ku tebe budú správať dobre a ver mi, keď už to došlo do fázy, že ti nadáva aj pred tvojimi rodičmi, už si neváži nielen teba ale ani tvojim rodičov. Veľa šťastia a chladnú hlavu.

winki

Zakladateľka sa už zase asi neozve. Typický prípad, kedy si pýta radu a po tom čo dostane negatívne reakcie začne svojho tyrana brániť .... ach jaj.

Ak si toto čítaš tak popremýšľaj prečo sa zrazu jeho správanie zmenilo? Nebol náhodou taký od začiatku len si si to nepripúšťala? Prípadne sa to snažil tutlať?
Možno sa mu stalo niečo v osobnom živote a vylieva si zlosť na tebe.

Možno si je už tebou tak istý, že stratil zábrany a prejavil svoje vlastné ja.

A možno stratil o teba záujem, už mu nemáš nič čo ponúknuť, no sám nemá gule ti to povedať, tak podvedome ťa ponižuje a tajne dúfa, že ho pošleš do ..... práve takéto manipulatívne typy to robia, aby potom boli oni chudáčikovia čo chceli s dotyčnou byť a ona ich nechala.

Popremýšľaj, ale ja osobne by som ten vzťah ukončila. Manipulátor ostane manipulátor, kým nestretne osobnosť silnejšiu ako on a to ty niesi.

momo26

sao
uprimnost nadovsetko?
nie tak celkom a nie vzdy :)
pokial je to nepsravny clovek, nepomoze ani uprimnost, skor to cele pokazi...