nechce sa mu...

Príspevok v téme: nechce sa mu...
nyxy

muzi prosim piste!!!stalo sa vam niekedy ze by sa vam nepostavil ked ste svoj penis v tej najintimnejsej chvily velmi potrebovali?lebo vcera som mala mat s mojim priatelom nase "poprve" a nevyslo nam to ako sme si to predstavovali teda sa mu postavil a potom sa mu uz nechcelo:( neviem co mam robit je z toho strasne sklamany a hovori ze sa mi uz ani do oci pozriet nemoze.

andy_dx

Nyxy - nemaj strach. Práve momentálne prežívam so svojim priateľom niečo podobné. Sme spolu 2 mesiace a pred 3 týždňami sme spolu išli spať. Bola to úplne super chvíľka, hudba, vínko, pohodička, asi 3h predohra a keď už sme išli na vec, tak zrazu mu úplne odkväcol. Som sa ho teda chopila, že ho vzkriesim, ale ani po hodine nič. Občas sa trošku postavil, ale potom znovu zmäkol... Pravdupovediac, bola som z toho sklamaná trošku a on očividne tiež... Tak sme to dokončili inak... potom pri vhodnej chvílke som o tom začala debatu. Že to je v poriadku, že to bol stres a mierne napätie z očakávania. Pýtala som sa ho, či už sa mu to stalo a ako to riešil. Je to všetko v hlave. Som mu povedala, aby nemyslel na to, že sa to nepodarí, ale aby myslel na to, ako mu je v tom momente príjemne a aké to bude krásne, keď sa to podarí.
Potom sme sa pokúšali o pár dní znovu. Už to bolo lepšie, i keď zase to nebolo celkom ono. No a teraz na tretí krát sa mu krásne postavil a dokončili sme to ako sa patrí :o) Tá radosť v jeho aj mojich očiach musela byť naozaj veľmi veľká. Myslím, že teraz to už bude fungovať.
Ono je to o tom, že na prvýkrát s novým partnerom sa muž snaží partnerku očariť, uspokojiť a chce, aby sa jej to páčilo. Lenže potom sa na to príliš sústredí a nemusí sa to podariť. Je to len o tom, že musíte to častejšie skúšať a najmä on musí cítiť, že ty ho nijakým spôsobom neodcudzuješ a podporuješ ho. To je najdôležitejšie.
Tak držím palce, neboj, ono sa to podarí... Hlavne sa na to veľmi nesústreďte....

D_nika

kolko parom to ich "poprve" nevyslo, ako si zelali... nase poprve s mojim drahym mu nepasoval kondom :-D tak nic nebolo... ale nema sa za co hanbit, ved to sa stava (len tak by the way, aki ste stari???). a este aj mne sa s mojim stalo, ze sa mu nepostavil, ked sme to moc chceli, ale ja som bola znicena asi viac ako on z toho :-D ale to prejde.. na tieto "trapasky" si spolu musite zvyknut.. to nie je nic hrozne, je to len vase a tie chvilky sa daju uzit aj inak, ked uz nevyjde to planovane ;-) mam odskusane :DD vela stastia a nebojte sa, druhykrat uz "se to povede" :-))