Chronicky zapal sliznice vulvy a pálenie

Príspevok v téme: Chronicky zapal sliznice vulvy a pálenie
miroslava66

ako by ste postupovali pri liecne bronickeho zapalu? alergia bola vylucna, takisto ako infekcna pricina vyvolana kvasinkou alebo bakteriou, pálenie mam uz takzem dva roky , neustae zapalenu sliznicu a lekari nevedia z coho,,,,biopsia vyvratila syplaziu a lichen et athopicu (kozne choroby)....a potvrdila chronicky prebiehajuci zapal.....co mam robt? nic mi nezabera:(

Drievko

Dobry den pani Mirislava..nevien ci este chodite na tuto stranku ale velmi by som bola rada keby ste sa mi ozvali na moj email kyslanova@yahoo.com prosim..mam taky isty problem..

aknle

tak chronicky zapal diagnostikovali po biopsii aj mne :-/ ... dostala som miesanu mast magistraliter - potierat obvecer. Zatial som ju pouzila len 2hy X. Mam pri vchode do vaginy asi 2 cm biely flak, preto som si myslela, ze je to lichen - ale zevraj nie.

RNG

Najvacsi problem dnesnej civilizacie je, ze tie desiatky tisicov chemikalii, patentovanych tj novych, predtym v prirode neexistujucich a tiez umele hnojiva natolko nicia podne mikroby, ze coskoro nebudeme mat dostatocny zdroj z pody a jedine probiotika, co budeme moct mat budu umelo pestovane v laboratoriach.
Nielen tigre a ine velke zvierata su na vyhynutie a najdes ich prakticky len v Zoo, ale statisice roznych mikrobov sa nasou "civilizaciou" postupne vyhubia, na nasu skodu.
Uz len napr potrebne cyanobakterie v pode, rozkladajuce rastlinne zvysky a vylucujuce kyseliny, ktore zo zeme uvolnuju mineraly su natoko na ustupe, ze bez umelych hnojiv su mnohe pody skoro sterilne.
Katastofa, ako rychlo si vieme nedostatkom vedomosti znicit svet.

Ivka 1

Ja bryndzu jem takmer každý deň a nemala som ešte zatiaľ žiadne ťažkosti. Závisí od toho,kde ju kúpiš a či je čerstvá. Samozrejme kvalitné probiotiká sú oveľa lepšie a hlavne bezpečné.

RNG

Ja osobne mam velmi rad bryndzu, ale ta obsahuje len niektore probiotika, pre nase telo ich potrebujeme ovela vioac druhov. A bryndza je zdrojom nielen uzitiocnych probiotik, ale kedze kvasenie suroveho ovcieho mliekla je slabo kontrolovane, moze obsahovat aj skodlive mikroby. Ja som mal zo zincice neraz hnacku a moja zena pri poslednej navsteve Slovenska lezala 2 dni s horuckami po bryndzovych haluskach.
Takze ja osobne davam prednost cisto laboratorne pestovanym probiotikam, kde dostanes rozne uzitocne kultury, nielen kultury mliecneho kvasenia a mas zaruku vysokej davky a ziadnych skodlivych primesi.

ebi777

skús dodržiavať stravu s nízkym glykemickým indexom!!!, je vhodný tak ako na normalizovanie rozkolísaných hormónov, tak je dobrý na vykynoženie možných kvasiniek (čo viem nemáš), a je všeobecne zdravšia strava oproti samým sacharidom (teda potraviny s vysokým glykemickým indexom)

Ivka 1

Neboj, bude to už len lepšie. Som rada, že si spokojná so svojim gynekológom,ktorý je otvorený novým postupom. Pálenie a svrbenie, ktoré býva často aj príznakom kvasiniek, sa zvykne tiež stratiť počas menštruácie a po skončení je späť.Skús každé ráno zjesť kúsok kvalitnej 100 % bryndze z ovčieho mlieka a pi popradský ženský čaj. Moja mladá susedka sa dlhodobo nemohla zbaviť kvasiniek a teraz je bez ťažkostí. Skús , za to nič nedáš ale bryndza musí byť čerstvá a hlavne kvalitná nie termizovaná. Posilniš tak aj imunitu.

miroslava66

rozmyslali sme uz s lekarom o vselicom, som naozaj rada ze mam skveleho gynekologa, snazi sa mi pomoct ako vie...a neodpinkne ma s nezmyselnymi mastami na kvasinky ako predchadajuci lekari..myslm ze mam nejak tu sliznicu narusenu kvoli tym liekom pobrala som ich naozaj vela,,,,same kremy atb, dalaciny, druhy antimykotickych....atd atd..predpisal mi multigyn c actigel, chladivy gel bez parfemov, bez parabenov, bez chemickych prisad, s aloe vera....tak uvidim....ci to pomoze zlikvidovat ten zapal...ktory mam uz ale chronicky a bojim sa ze trvaly :(

miroslava66

co je zaujimave,, teraz mam mentruaciu, zaal sa vzdy cez ,,kramy" vytrati a jedine tych par dni mam pokoj od pálenia a potom zase cely cyklus.... hormonalne hladiny amm troca rozkolisane mam viac testosteronu a menej estrogenu