Problém s menštruáciou

Príspevok v téme: Problém s menštruáciou
Lila11

Ahojte chcela by som sa poradiť. Mám 14 rokov a menštruáciu som mala iba raz vo februári a potom nič ani bolesti ani výtok tak som to nechala tak. Ale teraz mám biely výtok a bolieva ma keď idem na WC tak by som sa chcela spýtať že keď mám 14 zachviľu 15 rokov mám ísť na detskú gynekológiu alebo aj normálnu môžem isť ? A ešte že či je pravda že keď je dievča ešte panna tak sa vyšetruje cez konečník.

michaela1992

Ahojte babi mam problem uz druhi mesiac..pevi bol ze som to dostala o 2dni skor a len tie 2dni som to mala uplne malooo...druhi krat som to dostala o 6dni skor a nemala som to len 3dni,niesom si ista co sa somnou deje,lebo mam stale bolesti pot bruchom a castejsie chodim na wc (na malu)..tak ties mam stvrdnute prsia a brusko ties...je mi zle,na zvracanie atd...tehotenski test som urobila a bol negativny.....vje mi niekto poradit....dakujemmm

Lila19

No problém je v tom že detská gynekologička v martine robí až od septembra a mama volala normálnemu gynekológovi či ma zobere a že ma zobrať môže až od 15 takže musím ešte mesiac čakat

kika1166

ahoj,ak si mala menzes len raz a to už tak dávno a odvtedy nič, už si podľa mňa mala skôr vyhľadať gynekológa. A podľa mňa ti nebude robiť žiadne také vyšetrenia, len ti bu´d niečo pichne, nejakú vyvolávačku alebo ti dá nejaké lieky. Ale to je len moj predpoklad. ;) Ale vyhľadaj odborníka čím skôr, toľko môj názor. :)

La33

Ahoj ten výtak môže znamenať že príde menštruácia, ja som mala niečo podobne len už nepamätám či bol bolestivý.. ak nepride do mesiaca alebo skôr menštruácia tak radšej zajdi ku gynekologovy..