Ked dôvera k ženám zmizne

Príspevok v téme: Ked dôvera k ženám zmizne
rišo151

Ahojte,neviem určite niesom jediný kto má takýto problém, že po viacerých skúsenostiach so vzťahmi to vždy dopadlo podobne.... Mal som 2 normálne dlhodobejšie vzťahy a pár takých kratších. Stále som bol pozorný, lubil som tu osobu a nedal by som si ju za nič zobrať a nikdy by som jej neubližil. Ano mam aj zlé stránky ale tých sa snažím vyvarovať vo vztahu a minimalizovať ich aby ta druhá osoba bola spokojná a štastná..tak to bolo aj teraz,celkom 9 mesiacov vztahu. Pomahal som jej aj finančne aj vo všetkom snažil sa, miloval ju aj milujem...lenže ona šla na mesiac preč a ked sa vrátila oznámila mi že sa so mnou rozchádza z pre ňu vraj doležitých dovodov ktorým som uveril, bola to chyba...klamala mi vo všetkom, dnes ráno som zistil že nič z toho nieje pravda a po 8 dnoch od rozchodu už uteka sa inym a hned ho chce do postele...a to sa mi stalo stále že dievča vždy si našlo ineho a na mna sa uplne vysralo..a stále to bol nejaky namysleny trtko ktorý nemá zaujem o vztah a chce si len vrznuť....neviem ale začinam mať pocit že je to choré toto všetko a prestávam veriť ženám v tejto oblasti lebo zatial stále som sa len popálil..nepijem nefajčim a som na to hrdý, ps:niesom nábožny som poloateista....ale proste nechapem čo sa to dnes deje...mam pocit že už nenájdem normalne ženu lebo jej nedokažem veriť....stále ma bolí ten predchádzajuci vztah kedže dnes ráno ked som všetko zistil som ju poslal cez telefon do pi* a že ju nikdy nechem vidieť...neodsudzujte ma prosím....ale večšina by sa takto zachovala kebyže po takom ojebovaní zistí toto.....poradte mi čo mam robiť? ako sa naučiť veriť ? alebo mi dokážte že ste tu ešte aj normálne ženy :/

luckygirl

kafik!!! na otazocku..

A o com je taka hra, kafik? Chapem ak maju 15 ze na to maju cas. Ale dospely clovek nema cas na taketo hry, lebo ma uz nejaky ciel, nejaku predstavu a ako mam budovat buducnost ked sa hram taketo hry? Podla mna su pre tak maximalne do 19 rocnych, tj. pre teenagerov a rozhodne nie pre 20+ CO VEDIA CO CHCU.. pretoze je to proste strata casu (po par mesaicoch chodenia)

iwa1

Existuju aj zeny ineho typu ale aj tie co nie su uprimne sa na uprimne hraju...toto som zazila s muzmi...ani ja uz neverim nikomu len sebe...lepsie je byt sam ako s niekym o ktorom neviem aky v skutocnosti je-.-

slnovrat

to nie je len stavbou tela, to by mali vsetci hromotlci frajerky. ak sa opytas bab, povedia ti ze posilkaci pre vacsinu nie su sexy. ale ten pocit ochrany je dolezity. ja preferujem siroke ramena.

rišo151

ano ženy chcu pocit že ich muž ochráni že maju pri sebe "korbu" ktoru im budu zavidieť...ja sa snažim niesom na tom až tak zle si možem povedať..niesom ani žiadna bzdocha ale ani zas bodybuilder..tak akurat si myslim...neviem ženy nepochopíme..a aj muža ktorý dáva najavo svoju dominanciu a sprava sa niekedy aj hnusne a tvrdo..chápem čo si chcel povedať neda sa to ani spravne povedať slovami

adresarik

riso
v prvom rade nerozoberaj taketo veci so zenami pretoze tie ti nikdy k tomu nic objektivne aj tak nepovedia (aj keby toho nahodou boli schopne). radsej si najdi nejakych kamosov ktori vedia balit baby (ja to bohuzial ale nie som :D) a ktori vedia (narozdiel od bab samotnych) co vlastne ony chcu. taki chalani vazne existuju, maju na to nejaky dar od prirody a da sa im cosi priucit a aspon fejkovat to ich spravanie (ale nie je to jednoduche).

"už uteka sa inym a hned ho chce do postele...a to sa mi stalo stále že dievča vždy si našlo ineho a na mna sa uplne vysralo..a stále to bol nejaky namysleny trtko ktorý nemá zaujem o vztah a chce si len vrznuť"

robis proste nieco co tie dievcata nepritahuje, nevidia v tebe chlapa. treba si tiez uvedomit, ze ak zeny povedia, ze chcu "milych a obetavych" a neviem akych chlapov, tak to sice moze byt pravda, ale len z casti. a to skor z tej ovela, ovela mensej casti. z tej ovela, ovela vacsej casti su pritahovane niecim uplne, ale uplne inym, avsak jednak z dovodu ze by nebolo celkom korektne hovorit o tom nahlas a tiez z dovodu ze si to poriadne ani same neuvedomuju, sa o tom len tak jasne nikde nedozvies. to nieco co hladaju suvisi aj s vyzorom, suvisi to aj s postavenim, ale hlavne to suvisi s urcitym typom pritazliveho spravania, ktore som si isty ze ty proste nemas. dobra sprava je, ze sa to da napravit, a to aj napriek tomu ze ti odmalicka vtlkaju vsetci odvsadial (skola, rozpravky, rodicia,..) tie nezmysly o tom ako mas byt hlavne "dobrucky a obetavy a nekonecne ohladuplny" chlapec..;)

rišo151

no možno som neviem je mi to jedno ak boh existuje ajtak všetci skončime v pekle :D čo už:D .... veriacu? ja sa na toto nedívam či je veriaca či nie...ale zase ak by som mal tráviť v kostole 3 dni z týždna....nie :D max nedela to by som zvládol pre dobro vztahu :)

ema7

rišo, 50 na 50:-) ...tak to si možno agnostik(?)No, dám Ti aj ja jednu radu:D Skús si hľadať dievča, ktoré je veriace.(Mám také kamarátky,sú veľmi fajn, dá sa na ne spoľahnúť atď.:-)

rišo151

Nie nechcem teraz hned, tak skoro nie chcem oddych chvilu ale tá dalšia , ak príde, nech už je konečne ta pravá .. teraz nechcem mam dosť na dlhu dobu