Prečo je taká zamlklá?

Príspevok v téme: Prečo je taká zamlklá?
Daniela3

Ahojte, mám 5 ročnú dcérku a 17 ročného syna. Včera som nakukla do synovej izby a sedela tam dcérka a oni si viedli spolu debatu o sexe.

Dost ma to zaskočilo, že radšej sa o tom porozpráva s bratom ako s mamou. Potom som sa syna spýtala, že ako jej to vysvetlil. A on celý vysmiaty mi povedal, že tak, ako to je, len to čo sa jej bude hodiť. Neviem čo jej tam nakecal, ale dcéra je odvčera ticho ani raňajky nechcela nič.

Taká vobec nebyva, inokedy kecá od svitu do mrku a teraz ticho. Je možné, že by sa toho vysvetlenia nejako zlakla?? Mám sa z dcérkou porozprávať?? Ako to mám dcérke vysvetlit tak nejako detsky??

Aby tomu pochopila a nezlakla sa toho?? Lebo toho synovho vysvetlenia som sa zľakla aj ja a hned ma napadlo, že ten už panic nebude :D ĎAKUJEM

Daniela3

no uz je to v pohode pytala som sa malej ze co jej nakecal a ona my to ako taká pani ucitelka vysvetlila takze som bola az prekvapena ako jej to vysvetlil :D a preto sa spytala brata lebo mi povedala ze ja by som jej to vysvetlila ako malemu dievcatku a ona uz je velka tak vedela ze on jej povie pravdu :DD
a preto bola tak ticho lebo jej dal take detaili ze koniec :D ja som jej to este vysvetlila a uz je to ok nastastie :)

slnovrat

Päťročné dieťa je moc malé na reči o sexe. By som dala pozausi, pubertiakovi blbemu,mal ju poslať za tebou nech jej to vysvetlis citlivo. Ani moj osemročný syn nemá detailne info o sexe, len hrubý obraz. Netuší že existuju vaginy a akým spôsobom prebieha sex, hoci v telke už samozrejme náznaky videl. Tvoja dcérka určite položila nevinnú otázku, na ktoru jej stačila naznakovita odpoveď, lebo v jej veku určite info nevie spracovať. A tvoj syn ak jej dal farbisty opis sukania, tak koniec, môžeš s ňou behať po psychologoch. Chod za ňou a zisti, čo jej povedal.

Prezývka55

Za rok dva by sa o tom aj tak bavili na zakladke :D Na zakladke sa nauci clovek vsetko od sexu cez nadavky, drogy zbrane a podobne.

Rihanna

ktovie co jej to ten tvoj synator nakecal. Preco sa bavi o sexe s tak mladou sestrou co je uchyl? Jemu by si mala dohovorit poriadne.

Žužova

Ty kokso to fakt v takom skorom veku sa deti zaujímaju o sex ? A ja že tak v 13stich :O ...
Ale ja som sa hrávala s plyšákmi asi do 14stich takže som asi trošku iná :D

Prezývka55

Neviem nam sa ako detom taketo intimnosti hnusili bud sme sa z toho smiali alebo bolo fuj pobozkat alebo dotknut sa nejakeho dievcata :D.

Potom asi od takeho 6 do 10 rokov to bolo trapne s niekym chodit, ten kto mal mal nejaku spoluziacku rad tak ten bol najvacsi buzik, pisali sa na neho nadavky na tabulu ze velka laska a take somariny. No a potom uz asi v piatom rocniku na zakladke to uz celkom povolovalo a bolo intimnosti uz normalne.

Suma sumarum sme si z toho robili vsetci maximalne tak prdel.

Daniela3

no vysvetlil jej to normalne ako to je ale niektore casti myslim dost prikreslil takze od neho sa nedočkám toho čo jej naozaj povedal :/