Objednavky z USA

béčko

Pokiaľ viem, tak za balík s hodnotou nad 25 EUR (vrátane poštovného) sa platí už daň a nad 150 EUR sa platí už Clo. Ja tiež momentálne čakám na jeden balík cca 10 dní z Californie takže zatiaľ som trpezlivý :) Našťastie som neprekročil hodnotu 25 EUR takže by obštrukcie s colníkmi nemali byť.

Agnes998

Ja som si objednavala z usa vyzivove doplnky a pohoda, nebol problem. Ono asi zalezi od toho ze od akej firmy, skor ako si budes prezerat ponuku zisti si najskor ci to k nam posielaju, usetris cas. Ale vela firiem posiela. Lepsie pre teba ale bude ked si objednas tovar z anglicka alebo ineho statu europy, lebo z USA ti to zdania, donesie ti kurier balicek a vypyta si poplatok za colne. Z Anglicka to neplatis.

NEnormalna

Objednávam si z Ebay, ale do Prahy (počas školy..) a príde mi to do 2týždňov, free shipping a žiadne iné poplatky. Keď som si teraz niečo chcela domov poslať, medzi exceptions bola Slovakia.. písala som predávajúcej, prečo a tá mi odpísala, že by dodávka trvala vyše 3 mesiacov a nemá dobré skúsenosti s našou poštou a clom. Niektorí ale na SVK posielajú, záleží asi od firmy a predávajúceho.
GL